Скандал! Вижте какво се случи с Ваня Червенкова и детектора на лъжата!

Скандал! Вижте какво се случи с Ваня Червенкова и детектора на лъжата!
5 (100%) 4 votes

Станалото е неочаквано и втрещи мнозина!

Гранддамата на тазгодишния формат на Вип Брадър Ваня Червенкова най-сетне изпълни желанието си и седна пред детектора на лъжата. Тя сама настоя за провеждането на разпита, за да свали от себе си всички обвинения, че е нагласила вота в своя полза. Както се разбра още по време на шоуто, партньорът й в бизнеса Али Алиев бе организирал мащабно гласуване за Ваня от четири предплатени карти.

Ударена от обвиненията и заподозряна в измама, Ваня не сдържа сълзите си и дори поиска да напусне шоуто. Днес обаче детекторът доказа, че думите й са били самата истина, а Ваня е по-чиста и от сълза.

vanya-chervenkovaСтана ясно, че тя не е имала представа нито за организираното в нейна полза гласуване, нито че този, на когото е хрумнала гениалната идея с четирите карти, е Али Алиев.

Скандалът обаче се завихри малко след разпита пред детектора, когато Червенкова се закани да вкара Мира Радева в съда. Мама Фоти е категорична, че ще заведе иск срещу социоложката заради това, че тя извади в ефир няколко банкови документа, съдържащи строго конфиденциална информация.

„Мира Радева си позволи нещо недопустимо и затова ще си понесе последствията. Враждата ми с нея в Къщата няма нищо общо“, отсече Червенкова, а източници довериха, че новината за делото буквално е изправило косите на Радева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Скандал! Вижте какво се случи с Ваня Червенкова и детектора на лъжата!”

 1. възмутена

  Ное. 28. 2013

  Нещастница.Тая само с ъс съдилища се занимава.

 2. Марина

  Ное. 28. 2013

  Тази докога ще ни занимава със себе си?! Защо си мисли,че някой се вълнува от идиотщините й?! Ние да не сме от подчинените й,та трябва да я търпим?! Сега остава и Али Алиев да мине на детектора,за да няма шменти-капели.

 3. Ani Todorowa

  Ное. 28. 2013

  като е чиста като сълза защо толкова се претиснява от конфрдициалната информация по неин адрес,нека я каже и нея,защо я крие.стига толкова с нейния стремеж да ни се хареса и със начина на защитатата си за нейните качества и с образованието и средата и,и с прочетените книги и с отвратителната си нахална визия и сравнения направени за съквартерантите и.а мира да си намери адвокати,да не пада духом,мира си е мира,гледахме я с удоволствие …

 4. Мария

  Ное. 28. 2013

  Госпожата се изложи и излага тотално…….
  Добра актриса е………….

 5. Име (задължително)

  Ное. 29. 2013

  противно същество

Добавете коментар