Лошо! Беда надвисна над Кубрат Пулев!

Лошо! Беда надвисна над Кубрат Пулев!
4.5 (90%) 4 votes

Този път нервите на боксьора не издържаха

Кубрат Пулев – Кобрата, който е познат с търпението, мъдрите си разсъждения и завидна сдържаност, този път не издържа и е на път да си навлече голяма беда. И то заради приятелката си Андреа. Кобрата е отправил директна смъртна заплаха, заради която спокойно може да влезе в съда и да бъде осъден.

Този, срещу когото е отправена заплахата за убийство, е режисьорът Люси Иларионов, който не крие страха си от гнева на Кубрат, пише вестник „Всеки ден“.

Причина за необмислената и глупава постъпка на боксьора е приятелката му Андреа, която не спирала да се жалва пред него от Люси. Тя била категорична, че не иска да работи с пълничкия режисьор и дори нещо повече – не искала да се мярка пред очите й.

kubratТова обаче може и да е нарочно изработен ход, тъй като пък Люси от своя страна твърди, че не той е направил нещо лошо на Андреа, а тя на него. По думите му, певицата му дължала много пари за клипове, които той й режисирал, но така и не видял нито лев до момента.

Явно Люси си е потърсил сериозно правата и е настоял Андреа да му плати, тъй като вместо полагащата му се сума, той отнесъл ясно и категорично предупреждение, че ако не престане да търси певицата не само ще се намери изпочупен в болница, но дори може да се пресели на онзи свят.

Феновете на Кобрата се надяват писанията на вестника да не са верни, защото иначе боксьорът е изправен пред голям проблем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Лошо! Беда надвисна над Кубрат Пулев!”

  1. Весела Шопова

    Ное. 28. 2013

    🙂

Добавете коментар