Скандал! Жената на Виктор Николаев подава молба за развод!

Скандал! Жената на Виктор Николаев подава молба за развод!
5 (100%) 3 votes

Причината за страданията на Людмила е Ани Цолова

Шокираща новина разтърси медийното пространство днес, когато се заговори за развода между водещия на сутрешния блок по Нова Телевизия Виктор Николаев и съпругата му Людмила. Последните клюки гласят, че тя вече е твърдо решена на стъпката, говорила е с Виктор и подава молба за развод.

Причината за разпада на брака им е не друг, а устатата колежка на Николаев Ани Цолова, която също открай време има сериозни проблеми в дома си. Злите езици шушукат, че Цолова така е успяла да влезе под кожата на колегата си, че той непрестанно говорел за нея и редовно я давал за пример и на самата Людмила.

viktor_nikolaev_anna_tsolova_novaТова опънало нервите на Люси до краен предел и тя казала: „Баста!“. След това си взела нещата и се изнесла от къщи за няколко дни, за да обмисли решението си, а после го съобщила на Виктор.

Близки разкриват, че вестта за развода леко е поуплашила водещия и то главно заради детето му, но още не се знае какви стъпки ще предприеме той, за да задържи жена си.

И дали отново ще позволи на Цолова да го води за носа и да му дава тон в живота. Освен ако, разбира се, двамата не са прекрачили прага на колегиалните си отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Скандал! Жената на Виктор Николаев подава молба за развод!”

 1. анонимен

  Ное. 29. 2013

  Направо се разведоха, нищо ,че нямат брак….тъпотии…

 2. Kaka Mara

  Ное. 29. 2013

  partiina povelia ..maikata e da6teria na partizanin..i nalaga na 6erkata zapoved na partiata..razvod-maj ti razkriva istini za bsp-razvod

 3. Анонимен

  Дек. 01. 2013

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар