Причината за страданията на Людмила е Ани Цолова

Шокираща новина разтърси медийното пространство днес, когато се заговори за развода между водещия на сутрешния блок по Нова Телевизия Виктор Николаев и съпругата му Людмила. Последните клюки гласят, че тя вече е твърдо решена на стъпката, говорила е с Виктор и подава молба за развод.

Причината за разпада на брака им е не друг, а устатата колежка на Николаев Ани Цолова, която също открай време има сериозни проблеми в дома си. Злите езици шушукат, че Цолова така е успяла да влезе под кожата на колегата си, че той непрестанно говорел за нея и редовно я давал за пример и на самата Людмила.

viktor_nikolaev_anna_tsolova_novaТова опънало нервите на Люси до краен предел и тя казала: "Баста!". След това си взела нещата и се изнесла от къщи за няколко дни, за да обмисли решението си, а после го съобщила на Виктор.

Близки разкриват, че вестта за развода леко е поуплашила водещия и то главно заради детето му, но още не се знае какви стъпки ще предприеме той, за да задържи жена си.

И дали отново ще позволи на Цолова да го води за носа и да му дава тон в живота. Освен ако, разбира се, двамата не са прекрачили прага на колегиалните си отношения.