Глория и Ивана вдъхновиха България!

Глория и Ивана вдъхновиха България!
4.4 (88.57%) 7 votes

Двете легенди на поп-фолка Ивана и Глория възхитиха България с помиряването си след толкова години!

Може би най-великите поп-фолк изпълнителки в българската история Глория и Ивана вече са в добри взаимоотношения. Двете се щракнаха заедно на концерта на Планета по случай 12-та годишнина на телевизията. Глория е усмихната и си личи, че вече не се дразни от Ивана.

Глория и Ивана забравиха някогашния си конфликт

Глория и Ивана забравиха някогашния си конфликт

Навремето ревността на бившата на Илия Загоров породи конфликт между нея и изпълнителката на „Шампанско и сълзи“. Глория дълго време се чувстваше недооценена и дори пренебрегната от шефовете на Пайнер, тъй като смяташе, че лансират Ивана като прима на поп-фолка. Ироничните подмятания, че за разлика от други, всички нейни песни са авторски, допълнително нажежаваха обстановката през годините.

Днес обаче всичко вече е забравено. Явно и двете певици осъзнават, че вечни хора няма. Всичко в шоубизнеса е до време и в момента Пайнер налага млади девойки, като Цветелина Янева например.

Чест прави както на Ивана, така и на колежката и Глория, че са осъзнали колко абсурдна беше войната помежду им. И двете са много стойностни, може би най-стойностните певици в жанра. Затова е хубаво, че вече няма борба за надмощие между тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Глория и Ивана вдъхновиха България!”

  1. Име (задължително)

    Ное. 29. 2013

    точно пък Цветелина Янева мухааааааааа Добре, че е дебелия Пеевски иначе горката с нейните певчески данни …

Добавете коментар