Колко дълги стават ноктите за осем години? Вижте! (ФОТО + ВИДЕО)

Колко дълги стават ноктите за осем години? Вижте! (ФОТО + ВИДЕО)
5 (100%) 3 votes

Най-дългите нокти на планетата в момента принадлежат на англичанката Лару Драмонд. 54-годишната жена не ги е рязала от осем години. Отнася се към тях така трогателно, сякаш са живи същества – дори им измисля имена!

Те й струват 100 паунда на месец!

Те й струват 100 паунда на месец!

В детството си Лару почти нямала нокти, защото постоянно ги изгризвала, разказват от medikforum.ru. Когато била на 13 случайно се запознала с жена, която имала много дълги нокти. Това така я поразило, че решила и тя да направи като нея.
Години наред носела дълъг маникюр, но винаги съжалявала, когато трябвало да изреже част от порасналото. Преди осем години, когато маникюрът й бил 7-сантиметров, Лару решила да не пипа повече нищо.

Как се приготвя храна с 35-сантиметрови нокти?!

Как се приготвя храна с 35-сантиметрови нокти?!

Сега те са дълги 35 сантиметра и, меко казано, не правят живота й особено комфортен. Най-малко 30 минути всеки ден трябва да се отделят за грижи по ноктите, а ежемесечните разходи за тях са от порядъка на 100 паунда. В тези пари влиза и лакирането им – операция, която продължава средно по 12 часа.

Лару е майка на четири деца и изобщо не може да се каже, че й липсват занимания с ръцете. Приготвянето на храна и дори обикновеното ходене в тоалетната са нещо доста сложно при този „бонус” на ръцете й! Но тя изобщо не си представя, че ще се откаже.

Жената с най-дългите нокти е решила да ги остави да растат, колкото могат. С парите, които е похарчила за ноктите си, Лару Драмонд е можела да си купи хубав автомобил. Но просто е предпочела нещо друго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар