Принц Чарлз се изчервява като домат – виж защо! (ФОТО)

Принц Чарлз се изчервява като домат – виж защо! (ФОТО)
4 (80%) 3 votes

Принц Чарлз стана червен като домат по време на благотворително събитие в Лондон. Наследникът на британския трон пламна до връхчетата на големите си уши, докато поздравяваше поканените на събитието хора на изкуството.

Charles

Принц Чарлз поздравява Джеси Джей и се старае да бъде сдържан

Вълнението на принца бе провокирано видимо от начина, по който бе облечена една от гостенките, 24-годишната певица Джеси Джей. Джеси е нещо като по-мека версия на Лейди Гага и на Острова е популярна както с творбите и гласа си, така и със свободата да се появява във вид, който винаги привлича вниманието. Така и този път, отбелязват от woman.ru.

По принцип събитията, на които присъстват членове на кралската фамилия, имат строг, направо „задръстен” дрескод и никой не си позволява да нарушава правилата. Джеси обаче се изтърсила на благотворителната вечер в размятан широк бял панталон от коприна. За капак от кръста нагоре била „декорирана” с нещо, имитиращо едра дантела на голо.

jey

Талантливата Джеси е наясно и с номерата в шоубизнеса

Поздравявайки строения в редица артистичен цвят, принц Чарлз изведнъж се озовал пред тази наслада за окото и кръвта нахлула в царствената му глава (клетата стара Камила!) . Разбира се, той не показал смущение в поведението си, но силната червенина на лицето в тази възраст може да е наистина притеснителна. Ето защо Камила, която пристъпвала три крачки след него, избързала да се приближи, за да се намеси при нужда.

Джеси Джей доста време запознавала с творбите си само тесен кръг от хора. Тя е авторка на доста успешни песни, изпълнявани от Риана, Кристина Агилера и Джъстин Тимбърлейк. Това е повлияло на вижданията й за кариера и сега тя вече се изявява и като изпълнителка на собствените си парчета.

Благотворителната вечер Royal Variety Show, на която клетият принц Чарлз едва не популил апоплектичен удар, е била посветена на деца от проблемни семейства и млади хора-бивши правонарушители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Принц Чарлз се изчервява като домат – виж защо! (ФОТО)”

  1. Vesela Ilieva

    Ное. 30. 2013

    🙂

Добавете коментар