След изгонването на Джийсън Брад Люис, съквартирантите намаляха с още един

Къщата на Биг Брадър ол Старс е на път да опустее съвсем, ако хората в нея продължат да изчезват със същата скорост. Само за два дни от риалитито си тръгнаха двама души. Първият бе певецът Джийсън Брад Люис, който беше изгонен лично от продуцентите на шоуто заради гадното си поведение спрямо Златките и за това, че заля с мръсна вода Пилето на поп фолка Райна.

Малко след като той напусна формата обаче, още един съквартирант реши да си тръгне, но този път по собствено желание. И това е Пенка, провъзгласила се за Карибска красавица. Мургавата госпожица Георгиева се вбеси страшно много от това, че Биг Брадър е изгонил най-добрия й приятел в Къщата и демонстративно настоя да излезе от нея.

big-bradyr-old-stars-2013Джийсън обаче не е единствената причина Пенка да си грабне такъмите и да пожелае си отиде у дома. Всички знаят за неистовата й непоносимост към Златка Райкова и Златка Димитрова. При положение, че Джийсън няма вече да е нейна подкрепа, Пенка не можа да си представи по-нататъшното си съжителство с двете красавици, пише kliuki.net.

Зрители вече се чудят кой изобщо ще остане в Къщата след като още един съквартирант ще си тръгне по време на предстоящите елиминации в понеделник и доколко интересен ще бъде форматът в намаления си състав.