Саботаж! Още един съквартирант внезапно напуска Къщата на Биг Брадър!

Саботаж! Още един съквартирант внезапно напуска Къщата на Биг Брадър!
4.3 (86.67%) 6 votes

След изгонването на Джийсън Брад Люис, съквартирантите намаляха с още един

Къщата на Биг Брадър ол Старс е на път да опустее съвсем, ако хората в нея продължат да изчезват със същата скорост. Само за два дни от риалитито си тръгнаха двама души. Първият бе певецът Джийсън Брад Люис, който беше изгонен лично от продуцентите на шоуто заради гадното си поведение спрямо Златките и за това, че заля с мръсна вода Пилето на поп фолка Райна.

Малко след като той напусна формата обаче, още един съквартирант реши да си тръгне, но този път по собствено желание. И това е Пенка, провъзгласила се за Карибска красавица. Мургавата госпожица Георгиева се вбеси страшно много от това, че Биг Брадър е изгонил най-добрия й приятел в Къщата и демонстративно настоя да излезе от нея.

big-bradyr-old-stars-2013Джийсън обаче не е единствената причина Пенка да си грабне такъмите и да пожелае си отиде у дома. Всички знаят за неистовата й непоносимост към Златка Райкова и Златка Димитрова. При положение, че Джийсън няма вече да е нейна подкрепа, Пенка не можа да си представи по-нататъшното си съжителство с двете красавици, пише kliuki.net.

Зрители вече се чудят кой изобщо ще остане в Къщата след като още един съквартирант ще си тръгне по време на предстоящите елиминации в понеделник и доколко интересен ще бъде форматът в намаления си състав.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Саботаж! Още един съквартирант внезапно напуска Къщата на Биг Брадър!”

 1. Ani Nedelcheva

  Дек. 01. 2013

  Няма да ми липсва Пенка!

 2. Име (задължително)

  Дек. 01. 2013

  Е, остават още двама луди – бившата гробарка и Скалата, който не знае на кой свят се намира – едно угаснало величие, което се държи като малоумно

 3. Име (задължително)

  Дек. 01. 2013

  to tazi glupost bez tova nikoy ne gleda.rezi. 6to za licemerie glupavi zllatki da praviat fondacii.koi 6e im poviarva.

 4. Име (задължително)

  Дек. 02. 2013

  Луди не луди, те са интересните, другите просто се правят на идеални и хора за пример, което само по себе си е посредствено и наистина няма причина да се гледа

Добавете коментар