Биг Брадър в шок! Пенка на косъм от смъртта!

Биг Брадър в шок! Пенка на косъм от смъртта!
3.3 (66.67%) 6 votes

Пенка Георгиева е можела да загине далеч преди да стане звезда

Един от участниците в риалити шоуто „Биг Брадър Ол Старс“ е бил на косъм от смъртта. Това е Пенка Георгиева, която разказа на Съквартирантите покъртителна история как е била нападната от свой възлюбен в миналото, съобщава Kliuki.net. Младежът е имал доста големи проблеми с нервите и веднъж, след скандал, е бил близо до убийството на Пенка. Той вдигнал резачка за дърва и я насочил към девойката от ромски произход. В последния момент обаче се разколебал и излял гнева си в бельото на Пенка, като го нарязал на ситни парченца.

Резачка шокирала Пенка преди години

Резачка шокирала Пенка преди години

Така ромската перла се отървала от нещо ужасно. Най-вероятно тя вече виждала как влиза във филма „Тексаско клане“, но все пак всичко и се е разминало. Не е ясно какво се е случило с въпросния младеж и как двамата са се разделили, но поне причината изглежда ясна.

Пенка Георгиева се превърна в един от най-мразените образи в „Биг Брадър Ол Старс“. Може би с историята за резачката тя се опита да трогне зрителите и да обърне вота на публиката. Дали това ще се случи, ще разберем утре вечер, когато са елиминациите в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Биг Брадър в шок! Пенка на косъм от смъртта!”

 1. Весела Шопова

  Дек. 01. 2013

  🙂

 2. димитър петров

  Дек. 01. 2013

  nqma6e da e golqma zaguba

 3. Име (задължително)

  Дек. 01. 2013

  Пенка трябва да излезе, защото и отвратителен пример за децата. И не само… Ако някой се е питал защо българите мразят циганите, Пенка е красноречив пример.

Добавете коментар