Пенка Георгиева е можела да загине далеч преди да стане звезда

Един от участниците в риалити шоуто "Биг Брадър Ол Старс" е бил на косъм от смъртта. Това е Пенка Георгиева, която разказа на Съквартирантите покъртителна история как е била нападната от свой възлюбен в миналото, съобщава Kliuki.net. Младежът е имал доста големи проблеми с нервите и веднъж, след скандал, е бил близо до убийството на Пенка. Той вдигнал резачка за дърва и я насочил към девойката от ромски произход. В последния момент обаче се разколебал и излял гнева си в бельото на Пенка, като го нарязал на ситни парченца.

[caption id="attachment_301572" align="alignright" width="300"]Резачка шокирала Пенка преди години Резачка шокирала Пенка преди години[/caption]

Така ромската перла се отървала от нещо ужасно. Най-вероятно тя вече виждала как влиза във филма "Тексаско клане", но все пак всичко и се е разминало. Не е ясно какво се е случило с въпросния младеж и как двамата са се разделили, но поне причината изглежда ясна.

Пенка Георгиева се превърна в един от най-мразените образи в "Биг Брадър Ол Старс". Може би с историята за резачката тя се опита да трогне зрителите и да обърне вота на публиката. Дали това ще се случи, ще разберем утре вечер, когато са елиминациите в шоуто.