Златка Райкова разкри нечувана истина за себе си!

Златка Райкова разкри нечувана истина за себе си!
5 (100%) 3 votes

Русата красавица се оказа доста по-различна от приетото

Златка Райкова за пореден път успя да заинтригува съквартирантите в Къщата на Биг Брадър и да блесне в светлина, в каквато хората не се си я представяли досега. Нахаканата мъжемелачка е на път да се окаже свястна девойка, почти мечтата на всяка свекърва. Или поне това целяха думите й.

В откровен разговор с красавеца Финдо, Злати Райкова се впусна в откровения за мъжете, които харесва. Блондинката бе категорична, че не понася нахалните мачовци, които само гледат да напълнят черните си тефтерчета и се отнасят към жените като с трофеи за една нощ. Невероятно, но според нея истина!

zlatka„Никога не съм била близка с този род селски идиоти. Но виж – ако усетя, че човекът срещу мен е читав и свестен, ако ми хареса, то тогава не мога да чакам той да поеме инициативата. Атакувам аз и то направо, защото ме е страх да не го изпусна“, смее се Златка Райкова, чието признание озадачи не само слушателя й, но и всички, които я познават и знаят с какви точно типове се е движила през годините.

Финдо пък от своя страна каза, че е свикнал да изчаква и предпочита да опознае добре жената срещу себе си, отколкото да избърза и да установи, че се е излъгал по мимолетното привличане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Златка Райкова разкри нечувана истина за себе си!”

 1. Bistra Peneva

  Дек. 02. 2013

  taya pak zlatka raykova kakvo si e pravla liceto, na vremeto beshe hubava, sega e zaprilichala na michael jakson

 2. не крии миналото парите не миришат

 3. пьисьххь

  Дек. 04. 2013

  гнилоч

Добавете коментар