Хванаха ги! Ще ги познаете ли?!

Хванаха ги! Ще ги познаете ли?!
5 (100%) 3 votes

Култовият герой от „Двама мъже и половина” Чарли Шийн отново не изневери на себе си.

Той бе издебнат от папараците да се целува с изключително надарената звезда от киното за забавление.

Чарли Шийн доста се вдаде в ролята си на лошото момче от нашумелия сериал и смеси реалност с действителност. Денонощните запои, компанията на красиви жени, както и безразборните връзки със срещуположния пол му изиграха лоша шега.

charliПриемането на упойващи вещества в добавка също го извади за голям период от време от динамичния му начин на живот. Той бе отстранен от участието си в сериала, както и от киното.

Хубавецът обаче не провеси нос. Личи си, че професията не му липсва. Въпреки злобните подмятания Чарли не пожела да се раздели с начина си на живот. Напротив, смяната на гаджетата превърна в ежедневие.

И се предаде изцяло на волността и свободата в общуването през всичките часове на денонощието.
Най-новата изгора на Чарли Шийн не е случайно девойче.

Тя е Брет Роси и двамата си прекарват доста добре в Мексико.
48-годишният актьор не измени и на страстта си към любимото място за релакс.

Той заведе Роси в предпочитания си мексикански курорт – Кабо Сан Лукас. Както самият Шийн записа в социалната мрежа, Роси е неговата любов, в чиято компания палавника се чувства изключително добре.

Това се вижда и от нежностите, които двамата влюбени не спират да си раздават. Не му попречи дори и факта, че миналата година по същото време звездата на „Двама мъже и половина” беше там с друга своя изгора, актрисата Джорджия Джоунс.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар