Излъгаха ни! Вижте цялата истина за сагата между Лияна и Тервел!

Излъгаха ни! Вижте цялата истина за сагата между Лияна и Тервел!
4.3 (85%) 4 votes

Разкриха всички детайли около отношенията им!

Сагата между певицата Лияна и боксьора Тервел Пулев безспорно бе най-обсъжданата и заинтригуваща част от тазгодишния Вип Брадър. Имаше свалки, имаше близост, имаше отричане, имаше и сълзи. А накрая всичко се сгромоляса с трясък.

„Филмът“ надали щеше да е толкова истински, ако отношенията между Лияна и Тервел бяха измислени, както се опитаха да ни внушат и двамата. Близки до екипа на предаването обаче потвърдиха – те наистина са имали връзка! Тя обаче не се е случила вътре в Къщата, а извън нея.

liqnaТервел и Лияна са се срещали преди да влязат във формата, а въпросното преспиване е станало още в хотела, в който са били настанени всички съквартиранти дни преди старта на риалити формата.

Лияна се е засичала с малката Кобра преди доста време из столични заведения и никога не е криела симпатиите си към него. Когато се оказали затворени на едно и също място обаче, а и нямало кой знае какви възможности за забавление, двамата сгазили лука.

Затова още от началото те изглеждаха толкова близки и общуваха далеч по-свободно от другите съквартиранти.

И затова Лияна не издържа и изля куп сълзи, когато Тервел се отрече от нея в ефир. Тя се почувства използвана и захвърлена като парцал, което би повлияло пагубно на всяка уважаваща се жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Излъгаха ни! Вижте цялата истина за сагата между Лияна и Тервел!”

  1. Elena Dimitrova

    Дек. 02. 2013

    i na taq ne i stignaha maje

Добавете коментар