Милиони хора са потресени от гаврата с актьора Пол Уокър!

Целият свят е в шок след страшната и гнусна лъжа по адрес на любимия на милиони актьор Пол Уокър. Възмущението е огромно, но за сметка на това напълно справедливо, защото няма думи, които да опишат помията, с която медии се изгавриха със звездата от "Бързи и яростни".

Красивият и талантлив Пол Уокър изгуби живота си вчера така, както го е живял - бързо и динамично. Жестока катастрофа го отне от света толкова млад, едва на 40 години и остави неизлечима мъка в сърцата не само на семейството и близките му, но и на милиони фенове по земното кълбо.

[caption id="attachment_301735" align="alignright" width="300"]Paul-Walker Пол Уокър[/caption] Без всякакъв свян и чувство за чест обаче, само ден след трагедията, медии започнаха да търсят сензация на гърба на опечалените.

В интернет заваляха гадни и жалки снимки, показващи уж лицето на загиналия Пол Уокър, а клюкари се нахвърлиха върху тях като кръвожадни зверове.

Истината е, че това е долна, мръсна лъжа. Снимките, които виждаме, не са нищо друго, освен плод на болен мозък и безскрупулна игра с фотошопа. Такова е и мнението на милионите почитатели на звездата, които не крият яда си и директно скочиха срещу злите езици.

[caption id="attachment_301736" align="alignleft" width="300"]pol_walker Гаврата с Пол Уокър[/caption]

"Не ви ли е срам да си играете с паметта му?", "Колко долни трябва да сте, за да изфабрикувате подобно нещо?", "Оставете човека да почива в мир, лешояди такива" - тези и много други коментари заливат виртуалното пространство и форумите, където лъжата за Уокър се разпространи с мълниеносна скорост, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_313869" align="alignright" width="300"]Как можаха да причинят това на покойния Пол Уокър... Как можаха да причинят това на покойния Пол Уокър...[/caption]

Ние също не вярваме в бруталните снимки. За нас, както и за всички, които го обичаха, Пол Уокър ще остане завинаги такъв, какъвто го помним - красив, усмихнат, талантлив и незаменим. Светът ще го помни все такъв и той ще бъде вечен в сърцата на много хора по света. Почивай в мир, Пол!