Биг Брадър закопа Пенка, това е краят!

Биг Брадър закопа Пенка, това е краят!
5 (100%) 4 votes

Уникална подигравка с Пенка Георгиева в Къщата

Penka-Georgiev

Пенка Георгиева бе закопана от Биг Брадър

Биг Брадър показа уникална гавра с Пенка, която е на път да я изкара от шоуто. Ромската перла бе поставена в доста неудобно положение. Денди трябваше да я научи на елементарни неща в българското образование. Писателят обаче срещна огромни затруднения, защото Пенка Георгиева не знае дори да пише и да чете. На всичкото отгоре циганската девойка няма и особено желание да се научи. На нея и е много трудно на тези години да учи.

Всичко това бе показано в ефир и със сигурност ще повлияе на зрителксия вот. Няма как почитателите на шоуто да оставят в Къщата човек, който е тотално неграмотен. С това видео Биг Брадър направо подпечата билета на Пенка за изгонване.

Другите номинирани са Златка Райкова и Лео. Тази вечер един ще си замине и всичко сочи към Пенка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Биг Брадър закопа Пенка, това е краят!”

  1. Име (задължително)

    Дек. 03. 2013

    Твърде дълго остана. Сега е ред на бившата гробарка и тоя пълен нещастник Киро Скалата. И тогава ще мога да гледам спокойно предаването. Сега от осем часа вечерта, когато и детето ми още не си е легнало, се леят от екрана безумни простотии, цинизми, агресия. А уж телевизията развращавала.
    И не ми дивайте акъл да гледам нещо друго – правя го. Иначе може от Брадъра да ми купят още един телевизор, за да не подскачам всяка секунда дали дъщеря ми не е гледала шоуто и не е запомнила някои от простотиите и цинизмите на циганката и тробарката Ели. За сметка на това пък пародира прекрасно Киро Скалата. Да можеше да я види само, щеше да се засрами от себе си. Щото той иначе нали за едната чест живеел?

Добавете коментар