Потресаващ скандал! Ники Кънчев безсилен!

Потресаващ скандал! Ники Кънчев безсилен!
3.7 (73.33%) 3 votes

Потресаващи разкрития направиха за морала на двете Златки в студиото на Биг Брадър снощи.

И това гарнирано с пикантерии не от кого да е, а от певицата Йоана. Участничката в предишното реалити ВИП Брадър 2013 не скри попържните си към чалга певицата и екс водеща Кали за откровеното й застъпничество към русата хубавица.

Невероятния скандал бе провокиран заради кошмарното минало на двете Златки. Йоана надмина себе си, като добре обрисува нецензурните подробности за особените наслади, които двете са извършвали в недалечното си минало. Откровените й възмущения взривиха студиото на Нова телевизия.

nikitoИзуменият водещ Ники Кънчев не успяваше да парира разгорещените реплики между двете дами.

Стоеше стресиран и объркан. Все пак запази самообладание и предпочете края на спора да сторят рекламите.
Защитничката на русата Златка, фолк певицата Кали обаче и след това не спря дотук.

Тя попита опонентката си дали е била ли е свидетел на това, за което обвинява русата Златка. Йоана не и се стърпя й заяви в лицето, че заради детето, което носи в утробата си не бива да бъде толкова снизходителна към кошмарното минало на русата плеймейтка.

Защитавам любовта, желанието за промяна, умението на една жена да бъде перфектна не само навън, но и вътре в кухнята, парира я бившата водеща.

Не бе подминато и ниския интелект на циганката Пенка „Карибското тяло”.

Язвително Йоана подхвърли в нейна защита, че когато стигне годините на двете плеймейтки – русата и черната Златки тя ще е много по- класна от тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар