Карибското тяло проговори открито при Гала

Мургавата Пенка, която успя да вдигне на крак Къщата на Биг Брадър, а снощи си отиде безславно, изгонена от зрителите на поредните елиминации, шокира отново. Този път изненаданата беше Гала и цялата й зрителска аудитория в предаването "На кафе" по Нова.

Там в ефир, Пенка разказа за тумора си, от който била оперирана на 18-годишна възраст и който бил най-големият кошмар през цялото й съществуване. На тази ранна възраст докторите й намерили бучка в бюста и й казали, че хирургичната намеса е повече от неотложна.

Пенка нямала какво да прави и се съгласила, но дълго време след операцията припадала от шока и стреса, на който била подложена толкова крехка. Тя смята, че е била получила страхова невроза, но с времето и с повече усилия и това отшумяло.

penkaПенка допълнително втрещи Гала като заяви, че от този случай е престанала да ходи на лекар и не иска и да чува за клиники. Тя живеела с идеята, че съдбата й е в Божиите ръце и ако нещо трябва да става, ще стане, без да си усложнява допълнително ежедневието и да се стресира излишно.

Пенка в заключение заяви, че е доволна за това, че е напуснала съквартирантите, защото без приятеля си Джийсън там се чувствала отвратително и скучно. А навън животът я чакал да го грабне.