Познахте ли я? Вижте какво я доведе дотук!

Познахте ли я? Вижте какво я доведе дотук!
4 (80%) 3 votes

Потресаващите кадри обиколиха мрежата и разтревожиха феновете

Познахте ли я? Не, това не е фотошоп, нито програма, показваща какъв ще бъдете след 30 години. Това си е напълно истински кадър, случайно уловен от фотограф, по време на концерта на Пайнер миналата седмица. А жената на него е легендарната фолк певица и кръшна танцьорка Малина.

Фотосът на Малина сериозно разтревожи многобройните й фенове, които се чудят какво се случва с нея и защо изглежда толкова зле, чак болнаво. Ясно се вижда, че въпреки сценичното осветление и разкрасителни подготовки за шоуто, цветът на лицето на Малина е неестествено сив, а то цялото е някак сбръчкано и отпуснато.

Лошото е, че и на останалите снимки, публикувани в нета, певицата е все в същото нетипично състояние, което навежда на размисъл.

painerВярно е, че Малина отдавна е прехвърлила 40-те години, но Ивана, Камелия и Глория също не са първа младост, но за сметка на това по свежест слагат в джоба си дори някои от по-младите си колежки.

Почитателите на Малина се надяват тя да е в добро здраве и всичко да се дължи само на преумора и недоспиване. Злите езици обаче шушукат, че от известно време насам тя има лични проблеми, най-вече в любовта, които буквално я съсипват и са довели до картинката, която виждаме. А трети дори спрягат започнала анорексия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Познахте ли я? Вижте какво я доведе дотук!”

  1. Име (задължително)

    Дек. 08. 2013

    qkssssssssss gadost

  2. Aleksandra

    ян. 22. 2020

    Много е слаба!Не е хубаво,да е дебела но пък тя е прекалено слаба!

Добавете коментар