Пенка потвърди, че иска да убие Златка Райкова

Пенка потвърди, че иска да убие Златка Райкова
5 (100%) 5 votes

Шокиращо мълчание от Пенка Георгиева разкри истината за нея

Penka-kaza-za-Zlatka

Пенка Георгиева наистина би намушкала с нож Златка Райкова

Ако приемем максимата, че мълчанието е знак на съгласие, то значи Пенка Георгиева наистина иска да убие Златка Райкова. Днес я запитахме дали ако не съществуваше затвор, щеше да заколи Злати като пиле, както се бе заканила в Къщата. Карибското тяло обаче подмина въпроса ни като малка гара и продължи да отговаря на други запитвания. Впечатление прави избирателността, с която отговаряше Пенка. Всеки по-неудобен въпрос като нашия бе подминаван.

Тази сутрин Пенка Георгиева намекна и в „На кафе“, че наистина би убила Златка Райкова. Водещата Гала я попита за въпросното и изказване с коленето, а ромската девойка отговори, че не би я убила само защото след това ще трябва да лежи в затвора. Излиза, че границата между Пенка и убийцата е само затвора. Доста ниска ценностна система на момичето наистина. Явно това се е усетило и от зрителите, защото снощи тя категорично загуби битката с Лео и въпросната Руса Златка при елиминациите на Биг Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Пенка потвърди, че иска да убие Златка Райкова”

  1. ГОЛАТА ИСТИНА

    Дек. 03. 2013

    Пенка със сигурност е последната, която би искала да „убие“ онази провенциално жалка и много простовата, необразована и евтина , неморална женица „ЗЛАТИ“ ,която е съсипала, и наранила много семейни връзки, Очевидно простакената е в абсолютен финансов крах щом е във този формат, очевидно глада няма избор то и другите със сигурност са на този хал, инак уважаващ себе си човек не би ставал за смях и резил

  2. Елина

    Дек. 08. 2013

    Само като прочета автор на статията : Милен Георгиев, и умирам от смях!

Добавете коментар