Тези, които го обичат, не могат да останат безучастни към подлото деяние

Вече трети ден светът плаче за любимеца си - красивия, харизматичен, талантлив и човечен актьор Пол Уокър. Легендата от "Бързи и яростни" загина в адска катастрофа, причинена от повреда в автомобил. Поршето, в което той се возеше заедно с друг мъж буквално се взриви пред очите на десетки свидетели, а двамата станаха на въглен.

Мъката е непреодолима, както за семейството и децата на Пол, така и за милионите му фенове по света. Сълзите обаче са придружени с нестихващ гняв. Гняв към всички онези лъжи и спекулации, изфабрикувани от медиите само, за да си вдигнат рейтинга.

paul-pol-walkerМедии, които в наглостта си стигнаха дотам, че да обявят кончината на актьора за измислица. Пол бил жив, а катастрофата била част от снимките на "Бързи и яростни 7" - това твърдяха журналисти, които едва ли сами са вярвали на брътвежите си.

Като доказателство за глупостите си, те представиха и една снимка на Пол Уокър, за която се кълняха, че била направена ден след смъртта му. Същата снимка ви показваме и ние.

pol_jiv

Поровихме се обаче малко и веднага издирихме още две снимки - очевадно е, че и трите кадъра за запечатали един и същи отрязък от живота на актьора. Той обаче не е отпреди ден, а от края на април тази година.

walker

Да, фотото е старо! Нови са само глупостите, които се раждат в обърканите мозъци на жълтите медии.

walker1

Пол Уокър загина без време. Няма да го приемем, няма да го прежалим, но и няма да го върнем. Можем само да го запазим в сърцата си и да се молим да е на едно много по-добро място от този свят.