Прекрасна новина за Емануела!

Прекрасна новина за Емануела!
5 (100%) 5 votes

Емануела ще се радва на две нови бебчета в семейството си през Коледните и Новогодишните дни! Тя и цялото семейство са на седмото небе!

Emanuela-na-sedmoto-nebe

Радост в семейството на Емануела! Близнаци се появиха на бял свят!

Българската поп – фолк звезда Емануела стана леля на близначки, научи Kliuki.bg. Бебетата са кръстени Марая и Емануела. Сестрата на певицата роди наскоро две момиченца, всички в семейството са много щастливи, най-вече таткото. А лелята чака с нетърпение да се приберат вкъщи, за да им се радва. Самата фолк певица има голям син и често е казвала, че би искала и друго дете, може би момиченце. Наскоро по медиите тя даже сподели, че би се решила и на метода ин витро, защото така ще може да избере сама донор на бебето, което според нея било по-добрият вариант в днешно време.

Сега Емануела ще има възможност да покаже пак една от своите характерни ценности от характера – своята грижовност. Тя винаги се е грижела за своето дете по най-добрия начин и в ролята на леля едва ли ще бъде много по-различно, защото Емануела носи в себе си майчинското чувство, което я прави жена в най-истинския смисъл.

Желаем на голямото семейство на Емануела весело посрещане на Коледните празници!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар