Невероятно! Вижте с коя е Пламен Медаров! /СНИМКИ/

Невероятно! Вижте с коя е Пламен Медаров! /СНИМКИ/
5 (100%) 5 votes

Марионетката на Вип Брадър хвърли в потрес всички!

Марионетката на Вип Брадър, бизнесменът Пламен Медаров, хвърли в потрес и приятелите, и феновете си, но най-вече певицата Йоана, която не крие влечението си към него.

Близостта между двамата се зароди в Къщата и всички смятаха, че ще прерасне в нещо повече извън нея. Това обаче не се случи, а Йоана понесе огромен удар от страна на чаровния Медаров.

plamenТези дни столицата се тресе от сензационната новина, че Пламен е хлътнал до уши в певица. Само че тя не е Йоана, а по-възрастната й колежка Ирина Флорин. Дамата в лилаво така завъртяла главата на Медаров, че той не виждал и не чувал нищо друго.

Белята на Къщата бил засичан ежедневно в компанията на Ирина като двамата ходели заедно на обяд, вечеря, по време на обедната си почивка, на шопинг и прочие, пише Хотарена.нет. Ирина не криела чувствата си към обаятелния симпатяга и зарязала младока, с когото имаше връзка преди влизането си в шоуто.

irina-plamen

Нещо повече – все по-често Пламен остава да нощува в дома на певицата като запознати са категорични, че той ще си пренесе багажа при нея по-скоро, отколкото може да се очаква.

И макар че самата Ирина продължава да отрича слуховете за връзката й с Медаров, източници са убедени, че е само въпрос на време двамата да се появят официално заедно и да обявят чувствата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

7 коментара по “Невероятно! Вижте с коя е Пламен Медаров! /СНИМКИ/”

 1. Име (задължително)

  Дек. 05. 2013

  Защо пък не!Това си е лично тяхна работа!Защо да не са двоика–

 2. Ана

  Дек. 05. 2013

  Докато не видя с очите си няма да повярвам.

 3. Margarita Ivanova

  Дек. 05. 2013

  Не вярвам…………………

 4. Keti Leseva

  Дек. 05. 2013

  Sprete da my vdigate samochyvstvieto na tozi Plamen, kade vijdate tozi char i krasota.????

 5. Donna Miteva

  Дек. 05. 2013

  Защо се изненадваш мила, Кети?Нищо ново под слънцето!Ирина Флорин дълго време беше любима и на К.Кеворкян.По-добре е с Пламен,отколкото с 70 г.Кево.Пожелавам ти една усмихната вечер и много целувки за прекрасният ти внук.Голям сладур е!

 6. Bella

  Дек. 05. 2013

  Няма как … Пламен сам каза ,че старите жени не са му страст. Тъй ,че едва ли е вярно 😉

 7. kakata

  май 15. 2014

  eiiiiiiiii keti kopr a mladej donnna ko pr mladej kanete esram bejena a kaji na oxoto na vnykami

Добавете коментар