Изневяра! Гаджето на Мадона й кръшка с танцьорка!(ФОТО + ВИДЕО)

Изневяра! Гаджето на Мадона й кръшка с танцьорка!(ФОТО + ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Мадона е бясна на гаджето си Брахим Заибат заради заигравката му с младичката Катрина Паче. На път е да го изрита.

Мадона и Брахим почти не се появяват заедно

Мадона и Брахим почти не се появяват заедно

55-годишната поп дива устроила луда сцена на ревност на 25-годишния Брахим, който в момента е ангажиран с френския проект “Танци със звезди”. Именно този ангажимент го срещнал с Катрина, която му партнира в състезанието за двойки.
Отношенията между Мадона и Брахим охладняват от месеци, твърдят от woman.ru. За последен път те са се появявали заедно през август, когато папараци ги засякоха в Париж. Оттогава двойката почти не се събира, а на публично събитие Мадона е била с Брахим само веднъж.

Брахим и Катрина се сближили на конкурса "Танци със звезди"

Брахим и Катрина се сближили на конкурса „Танци със звезди“

За уикенда момчето на Мадона пристигнало специално от френската столица в Ню Йорк и дори я придружило до кабала-центъра, където звездата ходи всяка седмица. Очевидци твърдят, че Брахим изглеждал притеснен, а сърдитата Мадона се опитвала да се крие от папараците, като си сложила очила и смешна шапка. Съзирайки камерите, Брахим примирено навел глава и безмълвно последвал звездата в зданието на религиозния център.

Странното е, че в Ню Йорк Брахим пристигнал не сам, а с въпросната Катрина. Двамата били забелязани да се разхождат като влюбени тийнейджъри и да си бъбрят на кафе в симпатични малки заведения. Приближени уверяват, че Мадона отдавна е решила да разкара младата си играчка, но сегашната ситуация я карала да търси начин как по-ефектно да го направи. Самият Брахим, който бил луд по Катрина, нямал нищо против една раздяла, но изпитвал страх да съобщи това на Мадона. Няколко часа преди визитата на двойката в кабала-центъра между тях избухнал скандал, при който Брахим заявил, че все пак имат нужда да си починат един от друг. Още същата вечер младият танцьор отново се радвал на компанията на Катрина в популярно заведение, посещавано от артистичния свят.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Изневяра! Гаджето на Мадона й кръшка с танцьорка!(ФОТО + ВИДЕО)”

  1. Име (задължително)

    Дек. 08. 2013

    egati dartoshkata s 25 godishwn ta tova e sinai no i toi ne e izlqzal glupav fse pak izliza s milionerka

Добавете коментар