Свършена е! Вижте първата поява на годеницата на Пол Уокър след ужаса! /СНИМКИ/

Свършена е! Вижте първата поява на годеницата на Пол Уокър след ужаса! /СНИМКИ/
5 (100%) 4 votes

Жасмин не е на себе си, като сянка е!

Папараци успяха да изловят годеницата на покойния актьор Пол Уокър дни след жестоката му гибел. Младият и красив Пол загина в брутална и нелепа катастрофа в Лос Анджелис, заедно с още един свой приятел.

Годеницата му Жасмин не бе открита за коментар и напълно разбираемо се криеше от нахалните медии. Които обаче въпреки това я спипаха. Това стана на един паркинг пред голям супермаркет, когато русокоската слизаше от сребристия си джип.

Paul WalkerВидът на Жасмин бе покъртителен, съобщава Kliuki.ws. Горкото момиче изглежда изпосталяло, отчаяно, с разрошена коса и боси крака. Лицето й издава умора, а очите безкрайна тъга. Тя без съмнение е една от тези, които най-много на света страдат от загубата на Пол Уокър.

Припомняме, че Пол и 23-годишната Жасмин се влюбиха през 2009-та година и оттогава са неразделни. Преди три години те заживяха заедно като наскоро в къщата при тях отиде и дъщерята на Пол – Медоу.

Двете млади и красиви момичета се разбирали отлично и бързо станали първи приятелки. А тази година Пол и Жасмин планираха сватбата си. Нещо, което за огромно съжаление, никога няма да осъществят.

jasmine

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Свършена е! Вижте първата поява на годеницата на Пол Уокър след ужаса! /СНИМКИ/”

  1. Realnost

    Дек. 05. 2013

    Папараците са долно нещо!Как да изглежда жената след като е изгубила най-скъпия човек! Гадно е да изкарваш пари от човешката мъка…

  2. Име (задължително)

    Дек. 06. 2013

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар