Гала реве неудържимо! Вижте защо!

Гала реве неудържимо! Вижте защо!
3 (60%) 2 votes

Шок! Наперената водеща на „На кафе” по Нова телевизия Гала непрекъснато рони сълзи.

Хубавицата всеки ден на снимачната площадка все по-трудно прикрива следите от безсънните си нощи.

Сълзите се стичат по изваяното й лице..Причината??

Злите езици шушукат, че чаровницата е претърпяла поредния провал в житейски план с последната си тръпка Стефан. Мъжът на сърцето й нещо давал назад и поискал от водещата малко да поуталожат срещите си.Въпреки парите и славата, за които не малко й завиждат, Гала не успяла да го задържи.

Дали младокът си е нацелил друга атрактивна мадама или е уморен от поредния си бизнес провал, но отношенията между двамата здравата боксуват.

gala i stefanИ както се пее в една популярна българска песен „Парите не са всичко, приятели” дори и финикийските знаци не могат да върнат топлината между двамата. Нито да сгорещят изстиналите страсти.

А и стресът, на който е подложена водещата на култовото предаване, ежедневните интервюта на живо, ставането в ранните часове на деня си казват тежката дума. Пък и изнурителната грижа не само за нейното собствено домакинство, а и това на нейната майка, редят прегради в любовта на двамата.

Гала все не уцелва на мъже, иронично подмятат зад гърба й колежки.

Отдавна водещата „На кафе” се е примирила с илюзията, че ще открие за себе си финансово стабилен приятел, който да й е гръб и опора. Явно късметът й изневерява.
Но пък поредния провал е факт!
Дали заради неудачите в интимния си живот или поради прекомерната й ангажираност, но красивото момиче на „късмета” от миналото забележимо е провесило нос. В очакване на чудо!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Гала реве неудържимо! Вижте защо!”

  1. Анонимен

    Дек. 08. 2013

    🙂

Добавете коментар