Извънредна новина за Анджелина Джоли разтърси света!

Извънредна новина за Анджелина Джоли разтърси света!
5 (100%) 5 votes

Никой не е предполагал, че ще чуе това за любимката си!

Любимата на милиони, че и милиарди хора по света актриса Анджелина Джоли за пореден път успя да разтърси земното кълбо с извънредната новина за себе си. За щастие, този път вестта не е свързана с преекспонираното й от медиите здравословно състояние.

Анджелина се чувства добре и в момента снима последния си филм в Австралия, а клюките за влошеното й състояние са силно преувеличени. Новината, разтърсила света, е съвсем друга. И тя е, че Анджи е решила да се кандидатира за предстоящите президентски избори в Америка през 2016 година.

joliТова дойде като гръм от ясно небе най-вече за съпругата на бившия президент на Щатите Бил Клинтън – Хилъри, която скочила като опарена и твърдо се възпротивила на мераците на актрисата /ако, разбира се, те отговарят на истината, а не са поредната сензация/.

Хилъри категорично отсякла, че мястото на Джоли е навсякъде другаде – в киното, на благотворителни събития и мисии, до семейството й, но не и в политиката.

Анджелина обаче била твърдо решена да се пробва. А доказателство за категоричните й позиции по доста въпроси е фактът, че тя отказа да сключи официален брак с Брад Пит, докато Америка не разреши със закон сключването на бракове между хора от еднакъв пол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Извънредна новина за Анджелина Джоли разтърси света!”

 1. Анонимен

  Дек. 07. 2013

  Напишете вашия коментар тук…

 2. Penka

  Дек. 07. 2013

  ОЩЕ ЕДНА ЗАЩИТНИЧКА НА ПЕДАЛИТЕ И ЛЕСБИЙКИТЕ.

  ИЛИ КАКТО „ПРИКАЗКИТЕ“ ЗА ЗДРАВОСЛОВНОТО И СЪСТОЯНИЕ И ТОВА Е ИЗМИСЛЕНО….ОТ ЕВРЕЙСКИТЕ МЕДИИ.

 3. Анонимен

  Дек. 08. 2013

  🙂

Добавете коментар