Шок! Мартина на Слави пред самоубийство?!

Шок! Мартина на Слави пред самоубийство?!
3.9 (77.14%) 7 votes

Близки до балерината са разтревожени от състоянието й!

Мартина Огнянова е в такава силна депресия, че не е изключено да извърши нещо страшно – това заявиха източници, близки до балерината от Магаданс, която от години имаше връзка с шоумен №1 в страната Слави Трифонов.

Преди дни обаче Дългия окончателно й показа вратата и сложи край на отношенията им. Доказателство за това, че е категоричен, е фактът, че той е накарал Мартина да си събере нещата и да се изнесе от дома му.

slavi_martina1Танцьорката, която тръбеше на всички посоки, че е единствената жена в живота му и че скоро ще му надене брачната халка, била тотално съкрушена и не искала да вижда и чува никого.

Мартина отказвала да се храни, да става от леглото, а единственото, което правела, е да рони сълзи и да оплаква нещастната си участ. Затова най-близките й приятелки са неотлъчно до нея, за да я утешават и да внимават да не извърши фатална лудост.

Припомняме, че Слави се реши на драстичната стъпка, когато разбра за предстоящата сватба на голямата си любов Алекс Раева и осъзна, че именно тя, а не Мартина, е била дамата на живота му.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Шок! Мартина на Слави пред самоубийство?!”

 1. юлия кръстева

  Дек. 07. 2013

  любимата ми балада…….!

 2. Анонимен

  Дек. 08. 2013

  🙂

 3. Име (задължително)

  Дек. 09. 2013

  ок

 4. анонимен

  Дек. 09. 2013

  този самовлюбен в себе си така и ще си остане сам

 5. Veronika Milusheva

  февр. 28. 2014

  Алекс Раева обаче малко прилича на Кари Братшоу от "Секса и града"

Добавете коментар