Ново тяло за 6 седмици: ето как се прави! (ФОТО + ВИДЕО)

Ново тяло за 6 седмици: ето как се прави! (ФОТО + ВИДЕО)
5 (100%) 3 votes

Млад човек на име Спенсър Матюс се сдоби с ново тяло: извая го сам в рамките на 6 седмици!

Спенсър  извая това тяло само за 6 седмици

Спенсър извая това тяло само за 6 седмици

Спенсър Матюс разказва как при него дошъл фитнес експерт от мъжко списание и му предложил да участва в експеримент, който може да го направи известен. Матюс не повярвал, че за месец и половина точното изпълнение на експерименталната програма ще го направи истински културист. Решил все пак да опита, разказват от topnews.ru. Матюс се харесвал във вида, в който започнал участието си и нямал намерение да се променя – но все пак в предложението имало тръпка и той решил да опита.

Спенсър се снимал постоянно, за да поддържа вътрешната си мотивация

Спенсър се снимал постоянно, за да поддържа вътрешната си мотивация

По съвет на треньора Шон Стафорд, Спенсър трябвало да промени доста начина си на живот. Първо – трябвало да спи много повече и рязко да намали алкохола. Сменил и начина си на хранене – минал на здравословна диета, в която имало месо от кенгуру и глиган. Спенсър прекарвал в спортната зала първоначално по един час всеки ден, с изключение на неделя. Първите тренировки толкова го изморили, че се почувствал болен. Скоро обаче свикнал с натоварванията и започнал да ги увеличава.

На всеки две седмици се снимал за поддържане на мотивацията. След 6 седмици, както било планирано, той наистина се почувствал в ново тяло. Списание Men’s Health, ктоето планирало експеримента, публикувало снимките му като доказателство, че такава промяна е възможна и че има смисъл повече хора да се замислят за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ново тяло за 6 седмици: ето как се прави! (ФОТО + ВИДЕО)”

  1. Анонимен

    Дек. 08. 2013

    🙂

Добавете коментар