Срам и позор! Вижте поредната лъжа на Джийсън!

Срам и позор! Вижте поредната лъжа на Джийсън!
4.2 (84%) 5 votes

Людмил пак излъга, кога ще спре най-после?!

Jeason-izlaga

Джийсън Брад Люис с нова лъжа

Джийсън Брад Люис няма спирачки. Неговите лъжи се изстрелват в медийното пространство като позорни стрели, които всеки път ужасяват България.

Много се изписа и изговори за взаимоотношенията между Людмил и Георги след излизането на певеца от Къщата на Биг Брадър. Излезе информация, че Джийсън е бил бит, но той отрече това, пише Blife.bg. Младежът възприема себе си като артист и обяви, че поведението му е било резултат само на игра. Опитвайки се да се оправдае за всичко, което стори на Златка Райкова в шоуто. Брад Люис стигна до нова лъжа.

Людмил Августинов отрече всякакви спекулации да е имал някакъв досег до Георги Валентинов – гаджето на Златка. Той твърди, че никога не е общувал с него, а това не е така. Преди няколко дни самият Жоро ни уведоми, че Джийсън му е писал във Facebook да се извинява за грубите си постъпки спрямо Райкова. ММА боецът нищо не му е отговорил, но е факт, че Джийсън е опитал някакво общуване с Георги, а публично го отрича.

Очевидно е, че Людмил не си е взел поука от „Биг Брадър Ол Старс“ и продължава с лъжите. Докъде ще стигнат те, се питаме всички?!

Jeason-pismo

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Срам и позор! Вижте поредната лъжа на Джийсън!”

 1. Radi

  Дек. 07. 2013

  🙂

 2. Име (задължително)

  Дек. 07. 2013

  Goliam praz

 3. Вили

  Дек. 07. 2013

  na koy mu puka beeeeeeeee :@

 4. dafi

  Дек. 08. 2013

  neshtasnik agti nego nqkoi trabva dago prebie mai i to na rusata zlatka gadjeto0o

 5. Весела Шопова

  Дек. 08. 2013

  🙂

 6. Анонимен

  Дек. 08. 2013

  🙂

Добавете коментар