Людмил пак излъга, кога ще спре най-после?!

[caption id="attachment_302276" align="alignright" width="300"]Jeason-izlaga Джийсън Брад Люис с нова лъжа[/caption]

Джийсън Брад Люис няма спирачки. Неговите лъжи се изстрелват в медийното пространство като позорни стрели, които всеки път ужасяват България.

Много се изписа и изговори за взаимоотношенията между Людмил и Георги след излизането на певеца от Къщата на Биг Брадър. Излезе информация, че Джийсън е бил бит, но той отрече това, пише Blife.bg. Младежът възприема себе си като артист и обяви, че поведението му е било резултат само на игра. Опитвайки се да се оправдае за всичко, което стори на Златка Райкова в шоуто. Брад Люис стигна до нова лъжа.

Людмил Августинов отрече всякакви спекулации да е имал някакъв досег до Георги Валентинов - гаджето на Златка. Той твърди, че никога не е общувал с него, а това не е така. Преди няколко дни самият Жоро ни уведоми, че Джийсън му е писал във Facebook да се извинява за грубите си постъпки спрямо Райкова. ММА боецът нищо не му е отговорил, но е факт, че Джийсън е опитал някакво общуване с Георги, а публично го отрича.

Очевидно е, че Людмил не си е взел поука от "Биг Брадър Ол Старс" и продължава с лъжите. Докъде ще стигнат те, се питаме всички?!

Jeason-pismo