Камелия преживяла няколко аборта

[caption id="attachment_302292" align="alignright" width="300"]Kmelia-ne-iska-bebe Камелия май никога няма да види свое бебе...[/caption]

Вечният въпрос, който се пита Камелия, вече има своя отговор. Певицата призна в "Горещо", че най-вероятно няма никога да бъде майка. Ками сподели, че е преживяла няколко спонтанни аборта. Хубавицата няма проблеми със забременяването, а с износването. След злощастните помятания обаче, Ками вече се е отказала да има бебе на всяка цена. Тя заяви, че ще има дете, ако се получи, но няма да си дава здравето за това. Фолк дивата не се предпазва по време на интимност с приятеля си Цветин. Въпреки това обаче, блондинката все още не е майка.

В "Горещо" Ками разкри още, че не е точно това, което се говори по медиите. Всъщност тя била доста срамежлива, особено в обикновените житейски ситуации. На сцената обаче Камелия е съвсем различна, сякаш нещо в нея изведнъж се променя. Жалко, че тази жена няма да стане майка през своя живот. Певицата дори опита да обясни, че го няма майчинското чувство в нея, заради което не изживява чак толкова много своите аборти, макар че със сигурност е трагедия за всекиго да загуби своето бебе. Тя обаче призна, че обича много децата и може да бъде цял ден в детска компания.