Камелия разкри ужасно нещо за своята бременност

Камелия разкри ужасно нещо за своята бременност
5 (100%) 5 votes

Камелия преживяла няколко аборта

Kmelia-ne-iska-bebe

Камелия май никога няма да види свое бебе…

Вечният въпрос, който се пита Камелия, вече има своя отговор. Певицата призна в „Горещо“, че най-вероятно няма никога да бъде майка. Ками сподели, че е преживяла няколко спонтанни аборта. Хубавицата няма проблеми със забременяването, а с износването. След злощастните помятания обаче, Ками вече се е отказала да има бебе на всяка цена. Тя заяви, че ще има дете, ако се получи, но няма да си дава здравето за това. Фолк дивата не се предпазва по време на интимност с приятеля си Цветин. Въпреки това обаче, блондинката все още не е майка.

В „Горещо“ Ками разкри още, че не е точно това, което се говори по медиите. Всъщност тя била доста срамежлива, особено в обикновените житейски ситуации. На сцената обаче Камелия е съвсем различна, сякаш нещо в нея изведнъж се променя. Жалко, че тази жена няма да стане майка през своя живот. Певицата дори опита да обясни, че го няма майчинското чувство в нея, заради което не изживява чак толкова много своите аборти, макар че със сигурност е трагедия за всекиго да загуби своето бебе. Тя обаче призна, че обича много децата и може да бъде цял ден в детска компания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Камелия разкри ужасно нещо за своята бременност”

 1. i love justin bieber

  Дек. 08. 2013

  you bich

 2. Анонимен

  Дек. 08. 2013

  🙂

 3. Måyå Penevskå

  ян. 13. 2014

  Tya tryabva samo da leji na leglo za da zapazi ploda 9 meseca

 4. МАРИЯ

  юли 24. 2014

  НЕСЪМ ПРОРОК,НО ДОКАТО ТАЗИ ЖЕНА НЕ СЕ ОБЪРНЕ КЪМ БОГА С ИСКРЕНА МОЛИТВА И ВЯРА,НЯМА ДА И СЕ ПОЛУЧИ. ЛОШОТО ПРИ НЕЯ Е,ЧЕ Е МНОГО САМОВЛЮБЕНА И ВОЙНСТВАЩА АТЕИСТКА,НЯМА СТРАХ ОТ БОГА,А ТОВА НЯМА КАК ДА ОСТАНЕ БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ. ИМА СЕ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ,А НЕ СХВАЩА КОЛКО Е ДРЕБНА И НЕЗНАЧИТЕЛНА. ВРЕМЕ И Е ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ТАЗИ ВИЗИЯ И ПОВЕДЕНИЕ И ДА ГО ДАВА ПО-СМИРЕНО!

Добавете коментар