Освен скандалите, този сезон ще произведе и нова връзка?!

Скандалите и омразата в тазгодишния сезон на Биг Брадър ол Старс май са на път да дадат ред на любовта. А нищо чудно Големият брат да стане причина за заформянето на обещаваща връзка. Става дума за певицата Райна, чиито чувства към фитнес инструктора Станислав Илиев - Финдо се усилват все повече.

Пилето на фолка от известно време не крие симпатиите си към красивия мъж, но ето че вече ги обяви официално. В изповедалнята тя открито призна пред Биг Брадър, че харесва Финдо и тайно се надява той да питае същите чувства към нея.

raina_i_findoПочитателите на Райна също й стискат палци, защото красавицата от доста дълго време е самотна и е видно, че има нужда от мъжко внимание, обич и закрила.

Засега Финдо не е казал нищо по въпроса, но по отношението му към Райна може да се съди, че тя няма да си тръгне от шоуто с празни ръце /съответно празно сърце/.

Финдо винаги я защитава, глези я и гледа да прави така, че чаровницата да се чувства спокойно и уютно в телевизионния си дом.

Какво ще стане занапред и дали Станислав е склонен да зареже настоящото си гадже в името на зародила се нова любов, очакваме да разберем.