Потвърдено! Вижте цялата истина за Пламен Медаров и Ирина Флорин!

Потвърдено! Вижте цялата истина за Пламен Медаров и Ирина Флорин!
5 (100%) 4 votes

Самият Медаров го обяви в социалната мрежа

Предполагаемата любов между Пламен Медаров и Ирина Флорин взриви медиите и предизвика бум от клюки и коментари във виртуалния свят. Мълвата, че двамата са най-новата сензационна двойка разбуни духовете, тъй като по време на живота си във Вип Брадър Пламен демонстрираше близост, но не с Флорин, а с колежката й Йоана, която не на шега бе лапнала по чаровника.

След края на формата обаче Медаров и Йоко се разделиха безславно, а запознати потвърдиха, че той изобщо не е отговарял на чувствата на певицата.

Irina-Florin-i-Plamen-MedarovПоведението му към Ирина Флорин обаче е коренно различно. Двамата са засичани почти ежедневно заедно, което даде чатлак на папараците да бият барабана в чест на зародилата се връзка.

Навръх Никулден самият Пламен призна за отношенията си с Флорин като написа на страницата си във Фейсбук, че любовта е необяснима и завладява сърцето ти хиляди пъти по-бързо, отколкото може да го направи омразата.

Това бе отговорът на Пламен на въпросите има ли връзка с Ирина, защо защитава ромката Пенка и Златка Райкова. Но потребителите моментално откриха в него доказателството, че Медаров най-сетне си е намерил майстора и изживява невероятна любов с по-възрастната изпълнителка.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Потвърдено! Вижте цялата истина за Пламен Медаров и Ирина Флорин!”

 1. Анонимен

  Дек. 08. 2013

  🙂

 2. yuri

  Дек. 09. 2013

  Fani kakvato e kukla, kak moja toq da se zagleda v Irina….

 3. аз

  Дек. 10. 2013

  баси „куклата“ Фани дето е, прилича на кон

 4. Име (задължително)

  ян. 04. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар