Бритни Спиърс излиза в пенсия!

Бритни Спиърс излиза в пенсия!
5 (100%) 3 votes

Бритни Спиърс напуска сцената в името на семейството!

Бритни е готова да слезе от сцената заради този мъж

Бритни е готова да слезе от сцената заради този мъж

Бритни Спиърс заяви тези дни пред авторитетни медии, че има намерение да се “пенсионира”: тя планира да се омъжи за приятеля си Дейвид Лукадо и да му роди деца. Единственото, което все още я държи в шоу бизнеса, е двегодишният й договор, коментират от spletnik.ru. По силата на договора си Бритни трябва да направи още не по-малко от 90 концерта с нова програма.

Новата програма на Бритни се нарича “Piece of Me”. Това е най-сложното нещо, което някога съм правила, признава звездата. В нея има изключително много танци и трябва да се влагат доста физически усилия. Въпреки това Спиърс е доволна от предизвикателството и работи с хъс. Реализацията на планираните концерти ще отнеме две години, след което “излизам в оставка” – думи на Бритни.

Преди седмица Бритни Спиърс зарадва феновете си с новия албум Britney Jean, който е нещо като сбогуване с бившия й приятел Джейсън Травик. На промоцията на продукта звездата е споделила какви сериозни трудности е преживяла в последно време.

\Феновете на Бритни Спиърс стискат палци любимката им най-после да намери житейско равновесие и щастие. Мечтите й за стабилно семейство и още деца не са от вчера: тя бе на косъм от сериозно обвързване и с Травик. За две години, колкото време си е дала поп дивата до женитбата с Лукадо, какво ли още може да се случи, опонират скептиците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бритни Спиърс излиза в пенсия!”

  1. Анонимен

    Дек. 09. 2013

    🙂

Добавете коментар