Алекс разкри истината за Слави! Той е съсипан!

Алекс разкри истината за Слави! Той е съсипан!
5 (100%) 2 votes

Хората от екипа му се страхуват да не изчезне в неочакван отпуск!

От миналата седмица медиите не спират да произвеждат текстове, кои от кои по-скандални, за това как Слави Трифонов и екс певицата от шоуто му Алекс Раева са по-влюбени от всякога. Според таблоидите това е и причината Раева да отмени сватбата си със своя настоящ приятел диджей Дончо и да се върне при Дългия, с когото я свързваше гореща любов навремето.

Да, само че в тези приказки немя и зрънце истина. А истината е, че Алекс и Дончо са заедно и нямат никакво намерение да се разделят. Това призна откровено самата певица и водеща на формата X Factor. Алекс категорично отрече да има нещо общо със Слави и заяви, че той окончателно е излязъл от живота й. В който има място само за новата й любов. Раева не спря да хвали Дончо и да обяснява какво голямо дете е и как й помага във всичко.

aleks-raevaДвамата нямало да се женят, защото не вярвали в брака. Но за сметка на това искали да имат две деца.

Думите на Раева подействали като врял душ на Дългия, доверяват хора от екипа му. Той се сринал тотално, тъй като не криел, че Алекс е единствената жена, която истински е обичал и още изпитвал чувства към нея.

Шоуменът бил отчаян дотам, че хората около него се страхували да не вземе да си грабне шапката и да излезе в неочакван отпуск, за да си лекува разбитото сърце далеч от щастливата двойка.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Алекс разкри истината за Слави! Той е съсипан!”

 1. Анонимен

  Дек. 09. 2013

  🙂

 2. Е, все някоя трябваше да го приземи… Браво, Алекс!

 3. Име (задължително)

  Дек. 11. 2013

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар