Вендета! Азис се закани на Златка Райкова!

Вендета! Азис се закани на Златка Райкова!
5 (100%) 3 votes

Жива омраза питае кралят на фолка Азис към русата Златка.

Хубавицата е попаднала на мушката му още миналата година, когато с тогавашния си приятел Куката „размениха шпаги” с него пред дискотека в Слънчев бряг. Още таи обидата в себе си, коментират близки до поп фолк изпълнителя.

Азис не спира да сипе и солени пиперни към Златка Райкова. В заканите си стига дори до там, че я нарича с много неприятни определения. А те са толкова нелепи и гнусни, че втрещиха не малко негови приятели и познати.

azis i zlatkaВ Къщата на Биг брадъл ол старс „абсолютната престъпничка” според думите на поп фолк певеца, умело мимикрирала и демонстрирала поведение на целомъдрена девица, която чисти и готви. Всичко е измама, изпиране на имидж и прах в очите, беснее Азис.

За него красавицата си остава отвратителен човек, без морал, който е унижавал известни особи и обикновени хора по дискотеки, само заради лични прищявки. Нейното празно и паразитно съществуване ще я отведе пак там, откъдето е тръгнала – в скандалното й минало.

А заради напълно безсмисления си и безсъдържателен начин на живот и обидите към хората русата фурия ще получи възмездието си – да търка наровете в затвора, предрича поп фолк изпълнителят.

Дори подметнал, че щом Злати излезе от Къщата, ще се разправи с нея по по-хард начин.
Георги, новото гадже на Златка обаче никак не е въодушевен от думите и заканите на Азис.

ММА-боецът побеснял от хулите към неговата Златка и е решен да предприеме адекватни действия. Фолк певецът също се готви за война. Той доверил, че един от телохранителите му е участвал в ММА-състезание .

А и няма намерение да остави нещата да се разминат, ако Георги реши с юмруци да брани честта на любимата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Вендета! Азис се закани на Златка Райкова!”

  1. Анонимен

    Дек. 09. 2013

    🙂

Добавете коментар