Шок! Мара заряза Гущеров с грандиозен скандал?!

Шок! Мара заряза Гущеров с грандиозен скандал?!
3.7 (73.33%) 3 votes

Парите са важни, но свободата много повече!

Всеобща тайна е, че за повечето от поп фолк певиците у нас има три най-важни неща. И те са пари, пари и пак пари. Изключение от това правило не правеше и Мария, по-популярна като Мара Отварачката. Вече няколко години тя демонстрираше любовта на типична Жулиета към не особено привлекателния физически, но крайно атрактивен финансово бизнесмен Християн Гущеров.

Днес обаче из столицата плъзна сензационния слух, че Мария си е тръгнала от Гущеров след грандиозен скандал. На миньончето му дошли в повече непрестанните забрани на любимия, който все по-често я ограничавал и нареждал къде да ходи без него и къде не, с кого да излиза и с кого не.

Maria_GushterovОхраната на Мара ставаше все по-голяма, но чашата преляла, когато Гущеров започнал редовно да подлага гардовете на детектора на лъжата, за да установи дали не крият нещо относно предполагаеми изневери на сладураната.

Това вече Мария не успяла да понесе и тръшнала вратата с викове и крясъци. Тя дори не се замислила за финансовото кранче, което ще секне от раз, ако напусне „златната си кокошка“.

Приятелки на Мара моментално хукнали да я убеждават да не изпуска „късмета“ си и да се върне при Християн, но засега певицата била още страшно сърдита и бясна. Дали и в бъдеше ще избере свободата, пред златната клетка, може само да предполагаме…

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Шок! Мара заряза Гущеров с грандиозен скандал?!”

 1. СКАНДАЛЪТ НА ГОДИНАТА! Мария заряза Гущеров! Всичко за случая четете ТУК – http://www.kliuki.bg/302481/mara-napusna-gusterov/

 2. Emilio Salgari

  Дек. 09. 2013

  Toz da ne e faliral

 3. Шишо Бакшишо

  Дек. 09. 2013

  а,не може да бъде-та тя толкова много го обичаше!

 4. Kiril Iliev

  Дек. 09. 2013

  Сега ще си хване Уиулоу това джудже просто :)))

 5. Анонимен

  Дек. 10. 2013

  🙂

Добавете коментар