Кой е по-по-най сред децата на звездите? (СНИМКИ)

Кой е по-по-най сред децата на звездите? (СНИМКИ)
5 (100%) 7 votes

Те са свикнали със славата и светкавиците на фотокамерите. Обличат се при световните дизайнери и имат гардероби, натъпкани с ексклузивни тоалети. С какво са го заслужили ли? С нищо: деца като деца. Но нали не е без значение кои са мама и тате?!

Те са деца на родителите си...

Те са деца на родителите си…

Феновете на малките звезди всяка година правят списък с най-добрите и най-модните сред тях. В този списък – къде без Сури Круз? Дъщерята на Кейти Холмс и Том Круз обича женствените дрехи: тя почти няма снимки в панталони или джинси, отбелязват от spletnik.ru. Предпочита рокли и полички, а любимият й цвят е розовият. Сури обича оригиналните аксесоари: умира за всякакви чантички, панделки и шнолки.

Харпър Бекъм е все още твърде малка, но вече диша във врата на фаворитката Сури. Малкото момиченце на фамилия Бекъм не си дава сметка кои марки я обличат и обуват, но по нея няма нищо случайно. Когато имаш за татко един от най-стилните мъже на планетата, а майка ти е Виктория Бекъм, нищо чудно да имаш място в Топ-10 на малките звезди в модата. Вики Бекъм многократно е показвала колко държи дъщеря й да бъде стилно облечена и особено обута: момиченцето има завидна колекция от маркови обувки, част от които са сладки копия на пантофки или кубинки за големи.

Табита и Марион Бродерик са близначките на Сара Джесика Паркър, родени от сурогатна майка. Те винаги са облечени оригинално и впечатляващо – в един стил, но никога еднакво. Сара Джесика изключително държи всяка от дъщерите й да развива собствената си индивидуалност.
Кои звездни деца са още в Топ-10, ВИЖ ТУК!

Suri Cruise looks Pretty in PinkDavid Beckham and daughter Harper seen at a playground in Soho with Molly Sims and her son Brooks

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кой е по-по-най сред децата на звездите? (СНИМКИ)”

  1. Анонимен

    Дек. 10. 2013

    🙂

Добавете коментар