Срам за Биг Брадър! Ники Кънчев ужаси България!

Срам за Биг Брадър! Ники Кънчев ужаси България!
5 (100%) 7 votes

Ники Кънчев изключително груб с гостите в студиото на Биг Брадър

Niki-ujasi-Bulgaria

Ники Кънчев направи на нищо свой гост в студиото на Биг Брадър

Киро Скалата и Маги Желязкова напуснаха Биг Брадър Ол Старс, но преди това поведението на Ники Кънчев направо ужаси България. Водещият на шоуто направи на две стотинки госта си в студиото Георги Неделчев. Господин Кънчев си позволи да попита Жоро дали Златка Димитрова го е отрязала  и затова той мрази толкова яростно Злати. На този въпрос Георги така и не отговори, потресен от самото му задаване. Всички в студиото останаха без ума и дума, като единствено друг от гостите – Крум Савов, опита да защити Неделчев, заявявайки че един мъж може да оцени една жена не само по това какво би направила за него в леглото.

Този сезон на Биг Брадър се забелязва едно доста изненадващо и леко скандално дори водене на шоуто от страна на Ники Кънчев. Той показва известна доза пристрастност в изказванията си в студиото, както и в отношението си към гостите. Точно преди ужасния въпрос тази вечер, Кънчев отряза отново Георги Неделчев, прекъсвайки го най-безцеремонно с думите „Тишина, сега говоря аз!“. Междувпрочем, прекъсването и неизслушването на гостите е станала практика в работата на Ники Кънчев, тъй като се забелязва от доста време в Биг Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Срам за Биг Брадър! Ники Кънчев ужаси България!”

 1. Svetlana Kaegi

  Дек. 10. 2013

  Не гледам нищо, което е с учстието на Ники Кънчев. Ако имам пропуски с образованието си, не мисля, че мога да наваксам с присъствието му в ефир

 2. Анонимен

  Дек. 10. 2013

  🙂

 3. Mariyana Pamukova

  Дек. 10. 2013

  NAPRAVI LI VI VPE4ATLENIE EDNATA E ZLATKA RAIKOVA, A DRUGATA E ZLATI DIMITROVA!

 4. Ана

  Дек. 10. 2013

  Аз вече избщо не ги гледам,защото по-голяма простотия не съм виждала.А че Кънчев има предпочитания към някои от участниците се вижда.Но ББ решава кой да излезне и кой не затова такива нагласени неща не ми харесват.

 5. slavena

  Дек. 11. 2013

  prav e niki

Добавете коментар