Уникална случка с Райна разтърси Къщата на Биг Брадър

Уникална случка с Райна разтърси Къщата на Биг Брадър
5 (100%) 5 votes

Райна разказа нещо интересно в риалити шоуто, което разсмя всички присъстващи Съквартиранти

Райна бягала по нощница из Сандански

Райна бягала по нощница из Сандански

Поп-фолк изпълнителката Райна разказа в Къщата на Биг Брадър една много интересна история от преди години. Хубавицата е била на гости при родителите си в Сандански. Веднъж така се отплеснала да говори по телефона, че неволно стигнала чак до градския парк посред нощ, а била облечена само по нощница. В последствие нейната тогавашна половинка пак и била досадила с множество въпроси къде е била и с кого. Райна разказа тази случка като пример за множеството досадни любовни взаимоотношения, които е имала.

Певицата е известна със своята свободолюбива същност. Тя не понася мъжът до нея да и дава наставления. Затова и любовта и с Константин не успя да удържи фронта. Певецът не е от най-кротките мъже, а същото важи и за Райна при жените. Накрая всичко приключи след 5-годишна вихрушка между тях.

Фолк дивата участва за трети път в риалити шоу. Тя започна от „ВИП Брадър“, спечели „ВИП Денс“, а сега е в „Биг Брадър Ол Старс“. При всичките и участия обаче се забеляза, че Райна е леко луда натура, затова не е чудно как е стигнала с нощница до парка на Сандански.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Уникална случка с Райна разтърси Къщата на Биг Брадър”

  1. Анонимен

    Дек. 10. 2013

    🙂

Добавете коментар