Райна се оказа с много по-малка бройка от представите на мнозина

[caption id="attachment_302527" align="alignright" width="300"]Raina-bila-samo-sas-sedem Райна постави долната граница на само седем[/caption]

Когато става дума за поп-фолк, повечето хора си мислят, че една изпълнителка е минала през стотици легла. Не е точно така с Райна обаче. Звездата на Биг Брадър се изпусна пред Ели и Киро, че е имала поне седем мъже, с които е била в интимност през своя живот. Разбира се, това може да означава и повече от седем, но щом певицата поставя толкова ниско долната граница, значи едва ли бройката е кой знае колко зашеметяваща.

Поводът за подобен разговор стана репликата на Скалата, че винаги е грях човек да си ляга с някого без да има брак с него. Тогава Райна се изцели, че ако е трябвало да се омъжва всеки път в тези случаи, то тя е трябвало вече да има поне седем сватби през своя живот. Все пак повечето хора очакваха числото да е доста по-голямо, но в интерес на истината Райна винаги е била от певиците с по-чисто минало и настояще, що се отнася до любовта.