Шокиращо признание на Тервел Пулев разплака българите!

Шокиращо признание на Тервел Пулев разплака българите!
4.3 (86.67%) 3 votes

Боксьорът бе откровен, както никога досега!

Тервел Пулев прекара цели два месеца в Къщата на Вип Брадър и беше пред погледите ни всеки ден. Никога обаче не се разкри изцяло и не си позволи да бъде толкова откровен, както днес в предаването „На кафе“ по Нова телевизия.

Там по-малкият брат на Кобрата изля сърцето си и разказа неща, които никога преди не е споделял. А прочувствената му изповед за живота с Кубрат разплака многобройните им фенове в страната.

tervelТервел с треперещ глас си спомни как, когато майка им е починала, Кубрат обещал пред баща им да се грижи за брат си като за роден син. И действително спазил обещанието си. Двамата останали сираци, но намерили пътя един към друг. Дори и когато като по-малки се сдърпвали и карали, веднага след това се прегръщали и всичко си идвало на мястото.

В най-големите трудности в живота отново били неразделни и заедно преодолявали трудностите, които за млади момчета като тях изобщо не са били малко. Това обаче ги калило и ги направило достатъчно силни, за да се справят с трудностите от най-крехка възраст.

Не на последно място Тервел призна любовта си към майката на сина му – Диана Ненова и за пореден път с ръка на сърцето заяви, че Лияна не е означавала нищо за него и между двамата има и винаги ще има само добро познанство.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Шокиращо признание на Тервел Пулев разплака българите!”

 1. Весела Шопова

  Дек. 10. 2013

  🙂

 2. Анонимен

  Дек. 10. 2013

  🙂

 3. slavena

  Дек. 11. 2013

  toi se zabavlqvashe s lilito

Добавете коментар