Тази мацка е най-големият кошмар на Райна! Вижте защо!

Тази мацка е най-големият кошмар на Райна! Вижте защо!
5 (100%) 5 votes

Красивата Теодора буквално „бърка в здравето“ на чалгаджийката!

Най-големият кошмар в живота на Райна, поне засега, се казва Теодора. Привидно никому неизвестното момиче трови здравето на певицата и не с това, че е красива. Чарът и обаянието на девойката е факт, но красиви момичета у нас, колкото щеш.

Теди е любимата жена на този, на когото Райна сериозно е хвърлила око, а именно фитнес инструктора Станислав Илиев – Финдо, с когото вече месец дели един покрив в Къщата на Биг Брадър.

teodoraРайна открито си призна, че започва да се влюбва в хубавеца, а очите й светват винаги, щом той се навърти около нея. Всички съквартиранти са наясно със сигналите, които Пилето му изпраща, но повечето от тях гледат на това с присмех.

Защото знаят какво изпитва Финдо към приятелката си и че в никакъв случай не би я оставил за някоя друга, пък дори и за по-известната Райна. Самата Райна обаче няма представа от дълбочината на връзката между двамата и продължава да таи празни надежди.

След като шоуто приключи идния понеделник обаче, певицата ще може да се срещне очи в очи със съперницата, която няма начин да надвие.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Тази мацка е най-големият кошмар на Райна! Вижте защо!”

 1. Весела Шопова

  Дек. 10. 2013

  🙂

 2. мнение

  Дек. 10. 2013

  ле леееее,, “тази жена е НАЙ големия кошмар в ЖИВОТА НА РАЙНА “’,- НЯКОИ ХОРА НЕ СИ ПИЯТ ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО, ТОЯ ФИНДО С ПОГЛЕД НА ОПИКАНО МУШКАТО , НЕ МОЖЕ ДА СВЪРЖЕ 1 НОРМАЛНО ИЗРЕЧЕНИЕ , СТИГА ИЗМИСЛИЦИ ,РАЙНА ИЗВЪН КЪЩАТА НИКОГА НЯМА ДА ГО ПОГЛЕДНЕ ТОЯ

 3. Мими

  Дек. 10. 2013

  Райна е с голямо самочувствие на красавица. Не е красива,по скоро е симпатична , някак сладникава ,но с хубаво тяло.Момчето е много готино и добро,докато на нея проклетията и личи отвсякъде.Не се заблуждавайте,че Райна има много ухажори.Мъжете бягат от нея като дявол от тамян.

Добавете коментар