Най-шумните хотелски скандали на звездите – 1 (СНИМКИ)

Най-шумните хотелски скандали на звездите – 1 (СНИМКИ)
5 (100%) 7 votes

Най-лъскавите хотели по света нямат нищо против да приемат знатни гости – това си е чиста реклама за тях. Но в същото време някои от звездите им създават такива проблеми, че след тяхното пребиваване се налагат ремонти и дезинфекция, а буйните звезди получават предупреждение кракът им да не стъпва повече там.

Актьорът от нямото кино Роско ..........завлякъл крехката Вирджиния в една от хотелските стаи и я изнасилил

Актьорът от нямото кино Роско Арбакъл завлякъл крехката Вирджиния в една от хотелските стаи и я изнасилил

Изглежда, че това – да сваляш маската си на възпитан и изключителен човек – е необходимост за звездите. Хотелът е добро място да го направиш и да отключиш всички негативни енергии, които изпълват тялото ти. Се*с, наркотици, побоища, дори убийства – така са белязали престоите си в елитни хотели не един и двама от цвета на шоу бизнеса, описват от topnews.ru.

В далечната 1921 година актьорът от нямото кино Роско Арбакъл направил хотел St. Frencis в Сан Франциско повече от известен. Роско

На супербогатия Хауърд Хюз му се искало да живее като пещерен човек в лъскавия хотел ..........

На супербогатия Хауърд Хюз му се искало да живее като пещерен човек в лъскавия хотел ……….

събрал приятели на частно парти, а сред гостите му била младата актриса Вирджиния Рап. Както се казва – яли, пили и се веселили, а след два дни Вирджиния починала от перитонит в болница. Аутопсията показала, че причина за перитонита е разкъсване на пикочния мехур. Според свидетели пияният Роско завлякъл крехката Вирджиния в една от хотелските стаи и я изнасилил.

Скандалджията Джони Деп се бръкнал с 10 бона, за да компенсира щетите в потрошения хотелски апартамент

Скандалджията Джони Деп се бръкнал с 10 бона, за да компенсира щетите в потрошения хотелски апартамент

За разследващите нямало съмнение, че именно така се е стигнало до нараняването на младото момиче. Роско бил арестуван и разследван, дори обвинен в непредумишлено убийство. По-късно обвинението било снето поради липса на достатъчно веществени доказателства. Актьорът излязъл на свобода, но с кариерата му било свършено.

Ексцентричният собственик на нефтени кладенци Хауърд Хюз откупил целия последен етаж на тузарския Beverly Hills Hotel, където дал воля на безумните си идеи.На богаташа яко му хлопала дъската: като начало тай забранил на хората от персонала да го гледат в очите.

После накарал сервитьорите да окачат храната му по дърветата в хотелския парк. Събличал се гол и търчал от дърво до дърво, като изпадал в транс при намирането на някой сандвич. Държал се като изперкал пещерен човек. Естествено – това не би могло да работи за добрия имидж на хотела.

Вече в по-ново време – през 1994-а, Джони Деп се настанил в луксозен апартамент на хотел The Mark в Ню Йорк. Със самочувствието си на звезда Деп плащал по 1200 долара за нощувка, а за да бъде луксът пълен, настанил при себе си тогавашната си половинка Кейт Мос. Двамата често се карали и влизали в ръкопашни схватки. Едно от сбиванията им било толкова шумно, а Кейт Мос така истерично пищяла, че хотелската управа извикала полиция. Когато униформените нахлули в покоите на Деп, пред очите им се ширнала една напълно опустошена стая: всички мебели и огледала били изпотрошени. Домакините му дали да разбере, че никога повече няма да е добре дошъл в The Mark Hotel.

Следва

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар