Годежът, който взриви от смях Къщата на Биг Брадър

Годежът, който взриви от смях Къщата на Биг Брадър
5 (100%) 5 votes

Златка Райкова разказа нещо уникално смешно и развесели Къщата

Zlatka-razsmia-Kastata

Златка Райкова взриви от смях Къщата на Биг Брадър

В Биг Брадър понякога е много скучно, защото участниците нямат досег до никакви забавления от външния свят. Ето защо някои от тях си убиват времето в забавни среднощни разговори. В един такъв Златка Райкова разсмя всички. Тя разказа история за годеж, която ще ви шокира.

Злати е получила информация не от първоизточника, а от негови познати. Въпросният мъж е предложил брак на половинката си в колата. Бил е облечен в костюм и е изрекъл много мили думи, с които се е надявал да чуе „Да“ от своята любима. В този миг обаче на нея и призлява, като и се дохожда до тоалетната. Дамата веднага се отскубва от автомобила, без да отговори, но голямата нужда била толкова наложителна, че се принудила да я свърши в храстите точно до колата.

Така една прекрасна годежна нощ се е превърнала в доста неловко у неудобно събитие. Златка Райкове се закле, че историята е напълно достоверна. Жалко, че всякаква романтика е умряла. Злати не знае продължението и дали се е стигнало до сватба. Дано все пак да са се получили нещата, защото такъв годеж се помни цял живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Годежът, който взриви от смях Къщата на Биг Брадър”

  1. Най-смешният годеж в историята!
    Дори Биг Брадър не може да повярва, че е възможно… 😀

  2. Клюки БГ

    Дек. 10. 2013

    Уникален смях! 😀

  3. Хахахахахахахаха

Добавете коментар