Скандал! Вижте кого вкара в леглото си известна фолкаджийка

Скандал! Вижте кого вкара в леглото си известна фолкаджийка
5 (100%) 2 votes

Неочаквана забивка! Това се е получило в чалготека навръх студентския празник в столицата.

Фолкаджийка Джена си нацелила младо студентче, второкурсник от Ноционалната спортна академия и не мирясала, докато не го „нокаутирала”. Десислава Валентинова, както е истинското име на поп фолк изпълнителката поела ангажимент да пее на студентите навръх празника им в елитен столичен клуб.

Изпълнителката на „Грешни мисли” не престанала да бройка атлетичен младеж и да праща поздрав след поздрав на цялата компания. Тя не се посвенила и непрекъснато да обикаля масите, да прибира бакшишите, но и да се увърта около състудентите на „избраника” си. Както и да го сваля безсрамно.

dzenaЗапознати припомнят, че атрактивната чернокоска е сред чалгаджийките, които Националната агенция по приходите отдавна е прибавила в списъците си за разследване.

Заради банковите й сметки, в които непрекъснато постъпват тлъсти суми, но с недоказан произход. И които съблазнителката няма как да спечели от участията си в чалгогеки и барове.

Същото се отнася и за опънатия й мерцедес за 160 000 лева, които певицата на Пайнер не може да си позволи. Неин спонсор, детутат, чието име се пази в тайна е купувачът на луксозното й возило.

И други екстри, която родената в Разград фолкаджийка дължи на умението си да бъде изкусителна в леглото и неустоима навън. И на „бизнес” връзките й с финансово стабилни мъже.

Затова забивката с гребеца не е нищо друго освен задоволяване на човешките й нужди, твърдят близки до певицата. Или поредния скандал, в каквито изпълнителката на „Не знаеш коя съм” непрекъснато се забърква.

Така или иначе, но „нарочената жертва” станала нейна за една нощ. Второкурсникът, родом от Монтана после се похвалил с придобивката си. А в умението да „мачка чаршафите”, твърдял мускулестия мачо, Джена била трудно достижима.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар