Шоков удар! Вижте кого уволни Слави Трифонов!

Шоков удар! Вижте кого уволни Слави Трифонов!
4 (80%) 3 votes

Постъпката на Дългия е нечовешка!

Най-известният шоумен у нас Слави Трифонов направи нещо ужасно. Постъпката на Дългия може да се нарече всякак, но не и човешка. Още повече когато се изясни, че жестоко засяга негов много добър приятел. А именно актьора Любо Нейков, когото Слави най-безскрупулно уволни. Или поне направи първите стъпки.

Трифонов отишъл при шефовете на телевизията с най-големия рейтинг Би Ти Ви и изнесъл дълга реч за смешно ниския рейтинг на предаването на Нейков и Ели Гигова „Голата истина“, което според собствените му думи трябвало спешно да се закрие. Трифонов настоявал за незабавното сваляне от екран на половинчасовото шоу на Любо Нейков, като предложил той да вземе времето до полунощ.

slaviВътрешни източници довериха, че от ръководството приели доста сериозно мнението на Слави и е само въпрос на дни да духнат под опашката на комика, който наскоро преживя страшната загуба на любимия си брат.

Предвид тази трагедия и факта, че Любо и Слави винаги са демонстрирали близки приятелски отношения, постъпката на Трифонов е отвратителна и предизвика противоречиви мнения сред колегите на двамата в телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Шоков удар! Вижте кого уволни Слави Трифонов!”

 1. Tania Dimitrova

  Дек. 11. 2013

  pravilno

 2. Elena Zheleva

  Дек. 11. 2013

  tova si e naglia al4en samozabravil se selianin niama i sram

 3. slavena

  Дек. 12. 2013

  toq slavi e mn otvratitelen

 4. Ani Kamenova

  Дек. 12. 2013

  Този-селянин,а другия може би е един не алчен аристократ?!Един дол дренки-халтураджии!Барабар с Халваджян!Впрочем напоследък ,затваряйки очи ,ако не са гласовете на артистите-дали ще гледам ,,Господарите" или ,,Голата истина"-все тая!Не че съм фен по принцип,или пък редовно ги следя..

 5. Mihail Atanasov

  Дек. 12. 2013

  Koe e pravilno?! 🙂

 6. Stefan Ivanov

  ян. 13. 2014

  КАКВО Е ТОВА ''ГОЛАТА ИСТИНА'' ДА НЕ Е НЯКОЯ ЦИГАНИЯ НА БТВ,ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧУВАМ ТОВА.ТОВА ПРЕДАВАНЕ ЛИ Е?

Добавете коментар