Ким Кардашиян лъже за пластичните си операции!

Ким Кардашиян лъже за пластичните си операции!
Гласувайте за статията

Ким Кардашиян многократно е заявявала, че никога в живота си не е ходила при пластичен хирург. Че всичко по тялото й си е от Бога дадено!

Ким отрича ринопластиката, но гърбицата на носа й я няма

Ким отрича ринопластиката, но гърбицата на носа й я няма

Две снимки на Ким в профил, направени с разлика от 6 години, говорят за друго, коментират от medikforum.ru. Сравнението навява мисъл за ринопластика. Типично арменската гърбица от носа на Ким, ясно видима на първото фото – на второто просто се е стопила!

Ким Кардашиян винаги емоционално отрича каквито и да било сериозни професионални намеси във външността си. Едва преди няколко години тя с половин уста си призна, че всъщност няма нищо против разкрасителните процедури и че си е слагала ботокс.

Ким уверява, че е стопила килограмите само с диета и фитнес

Ким уверява, че е стопила килограмите само с диета и фитнес

Тези дни благоверната на Кание Уест се появи за първи път след раждането по бикини. Тялото на Ким и особено някои негови части от години са обект на всякакви коментари. Най-малко половината свят се вълнуваше – състрадателно или злорадо – на опитите й да смъкне щедрите килограми, които натрупа по време на бременността си. От кориците на лъсканите списания Ким сега изглежда така, както преди да забременее: не е с тънък силует, но ги няма внушителните обеми на бюста и задника, отбелязват от woman.ru. И тук отново идва подозрението: как така жената, която винаги е имала проблеми с поддържането на фигурата си, толкова бързо влезе във форма?

Имаше дори уверения от уж очевидци, че Ким яко послъгва за усилията си в спортната зала. Кардашиян наистина всеки ден ходела във фитнеса, но веднага се изнизвала през служебния изход и бързала да отпраши при пластичния си хирург. Критиците я обвиняват най-малко в тайна липосукция и недоумяват защо трябва това да се крие?
“Моят нос е главна причина да изпитвам неувереност в себе си” – признава Ким в едно интервю. Но в същото време уверява, че никога няма и да помисли да му махне гърбицата. Но нея вече я няма, нали? Е – тогава, истината ли казва Ким като твърди, че красотата й е 100% естествена?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар