Днес в Къщата: Райна не издържа и изплака мъката си!

Днес в Къщата: Райна не издържа и изплака мъката си!
5 (100%) 1 vote

Пилето действително страда много от този факт!

Бившата на певеца Константин – Райна не издържа и изплака мъката си пред най-добрия слушател в Къщата на Брадърите Златка Димитрова. Двете влязоха в открит приятелски разговор днес и както е нормално да се предположи, той бързо премина към темата за любовта.

Тогава Райна едва сдържа сълзите си, като призна на Злати, че от цели две години не може да попадне на мъжа за себе си и да се влюби. Фактът, че кариерата й е на върха, феновете нарастват все повече и всичко е наред, не компенсира липсата на нежност и сигурно рамо, на което да се опре.

rainaРайна недоумява какво става с нея и защо сърцето й продължава да бъде заключено. Тя сподели, че води бурен социален живот и се среща редовно с много и различни хора, както и мъже. Редица от тях били интелигентни и красиви, но колкото и да се пробвала, никой не можел да разпали онази тръпка в душата й.

Злати, разбира се, й вдъхна кураж с думите, че всяко нещо си има времето и мястото, и че щом нещата се бавят, то това означава, че съдбата й е приготвила много специален човек. Когото ще срещне, щом дойде моментът.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Днес в Къщата: Райна не издържа и изплака мъката си!”

 1. Tolstoisofiq Nadejdenski

  Дек. 13. 2013

  САМО НЕ МИ СТАНА ЯСНО КАК КАРИЕРАТА И Е НА ВЪРХА КАТО НЯМА ХИТ ОТ ГОДИНИ ?

 2. Ида

  Дек. 13. 2013

  ПРЕДИ ФИНАЛА КАКВО ЛИ НЯМА ДА „ИЗПЛАЧЕ“ ГОРКАТА!!!
  ТО НЕ БЕШЕ БИТА ОТ РЕЖИСЬОР,ТО НЕ БЕШЕ ОЩЕТЕНА ОТ КОНСТАНТИН..! САМО В НЕЯ-ВИНА НИКАКВА. „ЧИСТА КАТО СЪЛЗА“!

Добавете коментар