Край с Лео! Той допусна фатална грешка!

Край с Лео! Той допусна фатална грешка!
5 (100%) 3 votes

Необмислени думи от страна на Лео може да костват много на италианеца

Leo-sgreshi

Груба грешка на Лео може да му коства всичко в Биг Брадър

Лео обиди всички българи, обявявайки индиректно техния мързел. Италианецът каза вчера в Къщата, че в Италия се работи много здраво и затова той е избрал да живее в България. Лео подчерта, че не иска да обиди българите, но всъщност точно това направи. Рапърът намекна доста грубо, че в България цари мързел и липса на желание за ангажираност. На Апенините било друго. Там се работило усилено във всички делнични дни, а през почивните на малцина им се излизало някъде, защото били толкова изморени хората, че предпочитали да разпуснат вкъщи и да отпочинат добре преди тежката нова седмица.

Това изказване може да коства много на Лео, защото в риалити формати като Биг Брадър обикновено национализмът играе основна роля. Всъщност именно това вече веднъж изигра злощастна роля за Лео, когато загуби на финала на „Биг Брадър 2“ от Миро, въпреки че спечели много почитатели с чувството си за хумор.

В „Биг Брадър Ол Старс“ италианецът е доста по-пасивен, но старите симпатии към него още са живи, което го прави фаворит за титлата дори. Изказването му за българите обаче може да се окаже фатално за Лео.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Край с Лео! Той допусна фатална грешка!”

 1. rttw4w q cczra5fv -+-+++++++++7tsrwtq6t

  Дек. 13. 2013

  Напишете вашия коментар тук…

 2. Име (задължително)

  Дек. 13. 2013

  Напишете вашия коментар тук…

 3. Janet Velceva

  Дек. 14. 2013

  Няма защо да се сърдим на човека,за съжаление това е така,малко са хората които работят усърдно,това е негативното от тоталитаризма.Трябва да приемаме спокойно тези изказвания и да се погрижим-цялата нация-това да се промени!

 4. email

  Дек. 14. 2013

  Това изобщо не е обида! Това си е факт! Но, ако се замислим така е и по-правилно да се живее, а не като робите на запад! Да се бъхташ като добиче за едни пари които все не стигат… в един момент равносметката е, че си изгубил живота си в работа и си го изгубил за кефа на някой друг… такава експлоатация и то доброволна каквато има на запад не е имало никога. Истината е, че може да се работи и по-малко и да обръщаме повече внимание на себе си за същите пари. Просто капиталистите искат да си мислите обратното, че трябва да дадете живота и здравето си за тях и за шепата пари които ще ви подхвърлят!!! Не е така приятели!

Добавете коментар