Ужас за един от Къщата /СНИМКИ/

Ужас за един от Къщата /СНИМКИ/
3.5 (70%) 8 votes

Страшно нещо ужаси всички, това е престъпление!

Истинско престъпление се случи със съквартирантка от Къщата на Биг Брадър, а всички очевидци изпаднаха в шок. Гледката действително е била страшна, а подобно отношение към жена е всичко друго, но не и приемливо.

Каквото и да си сторила, никой не бива да ти причини нещо такова, категорични са дамите във виртуалното пространство. С неприкрит гняв те настояват за жестоки наказания на всеки мъж, вдигнал ръка срещу жена.

kan4evПострадалата в споменатия случай е не друга, а красивата и интелигентна Маги Желязкова, която бе бита от мъжа си пред очите на десетки свидетели. Хорърът се осъществил в една от най-посещаваните фитнес зали в столицата. Докато Маги се потяла под наставленията на фитнес инструктора си, в помещението влетял вбесеният й съпруг.

Той директно се нахвърлил връз нея, без да го интересува, че наоколо има хора и я награбил за косата. Като мръсно коте той я свлякъл от бягащата пътека и я тръшнал на пода, продължавайки да крещи.

Повод за семейния екшън се оказала лютата ревност на красавицата, както и това, че тя редовно наемала хора, които да дебнат всяка крачка на благоверния й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ужас за един от Къщата /СНИМКИ/”

  1. slavena

    Дек. 14. 2013

    tova sa palni gluposti

  2. Kari

    Дек. 15. 2013

    Страхотна новина….то на тоя мутант и всеки ден да го налагаш с шамари пак му е малко….егати травестита….добре че е от време на време споменават как се казва че иначе е 100 процентов мъж….Отврат….

Добавете коментар