Извънредна новина: Пол Уокър е бил убит!

Извънредна новина: Пол Уокър е бил убит!
4.8 (95%) 4 votes

Катастрофата не е била инцидент, гръмна американски вестник!

Катастрофата с Пол Уокър, в която той и аверът му Роджър Родас изгоряха живи, не е била случайна. Това втрещяващо разкритие направи американски вестник, категоричен че всичко е било нагласено нарочно, а целта е била гибелта на актьора.

Новината разтресе света часове преди Пол да бъде погребан в присъствието само на най-свидните си хора от семейството и няколко приятели. А мистерията около произшествието и фактът, че полицията не казва нищо конкретно за нещастието, е обяснено от медията именно така – поради знанието на властите, че това е убийство, цитира сайтът Блясък.бг.

Paul-Walker1„Помислете си! Ако полицията каже, че се касае за престъпление и то умишлено, това ще е като гръмнала бомба. Толкова хора обичат Пол Уокър, че ще настане истински ужас. Далеч по-просто е да потулиш нещата и да прикриеш някого“, заявили източници пред американския таблоид.

Почитателите на красивия артист се молят тази информация да не е вярна, защото иначе смъртта на Уокър ще бъде двойно по-непоносима. А и човешкият мозък едва ли би могъл да проумее какво чудовище трябва да си, за да направиш нещо дотолкова свирепо срещу един прекрасен и благороден човек?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Извънредна новина: Пол Уокър е бил убит!”

  1. SARA

    Дек. 15. 2013

    Жълтата преса допреди 1-2 месеца отписа Анджелина Джоли, което беше абсолютна измислица,че и сега се чудят какво да излъжат, че да печелят.

Добавете коментар