Шокиращ край между Гришо и Маша

Шокиращ край между Гришо и Маша
5 (100%) 2 votes

Григор Димитров щял да се раздели с Мария Шарапова! Двете звезди ще вдигнат сватби с различни възлюбени!

Мария Шарапова скоро вече няма да бъде любимата на Григор Димитров

Мария Шарапова скоро вече няма да бъде любимата на Григор Димитров

Край на най-обсъжданата любов в световния тенис предсказа Наталия Воротникова. По информация от спортния сайт Zasada.bg, екстрасенсът е видяла в бъдещето, че Григор Димитров няма да се ожени за Мария Шарапова. Двамата щели да изживеят една бурна любов, което обаче няма да бъде достатъчно за сватба и в крайна сметка всичко ще свърши.

Раздялата ще се случи до няколко години. Гришо щял да срещне жена с две деца, която щял да обикне истински, и макар да е по-възрастна от него, българинът нямало да се подвоуми да и предложи брак.

През това време Маша щяла да бъде сама и да гледа отстрани щастието на бившия си с друга. Рускинята не е много по обвързването, заради което напусна Саша Вуячич – бившия и, преди Гришо. Шарапова щяла да се омъжи чак на 32 години, което значи след 6 години. Ако предположим, че ще се влюби поне година по-рано и включим времето, в което ще е сама, то ще разберем, че любовта между Мария и Григор би трябвало да приключи сравнително скоро. Жалко, защото всички се гордеем, че българин съблазни Шарапова!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Шокиращ край между Гришо и Маша”

 1. Марин

  Дек. 13. 2013

  Много лъжете бе кретени.

 2. Име (задължително)

  Дек. 14. 2013

  лъжа

 3. SARA

  Дек. 15. 2013

  Шока е невероятен, обявявам гладна стачка.

Добавете коментар